Hai în tabăra „Rampa de lansare”. Primeşti o reducere numai pentru că-mi citeşti blogul

Despre Ariel Constantinof probabil aţi mai auzit. A scris o carte despre cum şi-a transformat pasiunea pentru biciclete într-o afacere. Mai exact, într-o firmă de curierat pe bicicletă. Asta fără niciun fel de investiţie.

Când am cerut un mesaj din partea autorului pe cartea scrisă de el, Ariel a notat acolo că abia aşteaptă să vadă cum îmi monetizez eu pasiunea. Şi lucrul ăsta mi-a rămas în minte, pentru că mi se pare o încurajare tare bună pentru oricine este pasionat de ceva.

Acum Ariel organizează o tabără numită Rampa de lansare, al cărei scop este să îi îndrume pe oamenii pasionaţi spre a-şi construi o afacere din ceea ce le place. A strâns o mână de speakeri din diverse domenii, a găsit o locaţie bună şi a lansat proiectul în online.

Apoi mi-a zis că dacă o să fie vreun cititor de-al meu care o să meargă în tabără, vrea să ca acela să aibă un beneficiu. Care beneficiu este o reducere de 50 de lei din suma pentru participarea în tabără. Mult nu e, dar de 50 de lei poţi să-ţi iei 10 beri la orice pub din Focşani, spre exemplu.

Deci dacă eşti liber în perioada 12 – 15 decembrie 2013 şi vrei să mergi în tabără, scrie „cflorea” în formularul de înscriere şi bea 10 beri (dar nu pe toate odată) pentru mine. Şi neapărat să-mi spui cum te-ai distrat în tabără!

rampa de lansare

Leave a Reply