Happy Birthday invatam.net

Pentru cei care nu stiau, Invatam punct net este un forum de webmasteri. Dupa parerea mea cel mai bun forum de webmasteri.
Este o comunitate de la care mereu ai de invatat, adresata atat incepatorilor cat si avansatilor, cu useri calmi, rabdatori si cunoscatori, mereu gata sa te ajute in orice problema indiferent de gravitatea ei sau de nivelul de cunostinte necesar.

Initial, invatam.net a fost o copie in limba romana a site-ului Webmasters Tips & Tricks, atat „site-ul mama” cat si acesta in limba romana fiind conduse de aceeasi dojo, un webmaster de apreciat pe care multi si-ar dori sa-l cunoasca. Acum a devenit mai mult decat o copie a site-ului mama. Acum este o adevarata comunitate in continua crestere si dezvoltare.

Astazi, forumul de webmasteri, implineste frumoasa varsta de 2 ani.

Cu bune si cu rele comunitatea a ajuns in acesti doi ani la 31365 de mesaje, 3846 de topicuri si 1453 de membri. O fi mult, o fi putin, nu cred ca stie nimeni. Important este faptul ca avem multi useri activi, topicuri foarte discutate si „probleme” de dezbatut la fiecare user nou.
Cu ocazia implinirii celor doi ani de existenta, ii urez comunitatii invatam punct net un calduros LA MULTI ANI si la cat mai multe reusite.

Tocmai am deschis un topic in care userii isi vor lasa parerea despre forum dupa cei doi ani de existenta.

3 Comments

  1. Perfu 27 noiembrie 2008
  2. Cristian Florea 27 noiembrie 2008
  3. Perfu 28 noiembrie 2008

Leave a Reply