Acum te poți abona la hashtaguri pe Instagram

Începând de ieri, Instagram a activat o funcție destul de așteptată în rândul utilizatorilor: posibilitatea de a te abona la hashtaguri. Despre această funcție se tot discută de vreo lună de zile, când a fost activată doar pentru un număr mic de utilizatori. Însă de ieri, aceasta este disponibilă oricui.

Ca să urmărești un hashtag, tot ce trebuie să faci este să dai click pe hashtagul respectiv (dacă îl găsești în postarea cuiva) sau să-l cauți în câmpul de Căutare, apoi să apeși pe butonul Urmărește.

acum te poti abona la hashtaguri pe instagram

Pe profilul tău, în dreptul Urmăritorilor, vei vedea că există un tab nou care îți arată o listă cu hashtagurile pe care le urmărești. Mai mult, tot așa poți vedea și ce hashtaguri urmăresc alți utilizatori de Instagram, mergând pe profilurile lor și dând click pe lista de urmăritori.

acum te poti abona la hashtaguri pe instagram

Iar postările venite pe un anumit hashtag îți vor apărea în Feed în felul următor:

acum te poti abona la hashtaguri pe instagram

Mie mi se pare o opțiune utilă. Acum are și mult mai mult sens să adaugi hashtaguri la postările de pe Instagram, pentru că ai mai multe șanse să fii observat de alți utilizatori ai rețelei. Practic, ar trebui ca această opțiune să te ajute să crești mai ușor numărul de followers pe Instagram, dacă folosești hashtagurile potrivite.

În plus, e o ocazie bună de a vedea postările altora despre anumite evenimente, care au un hashtag dedicat, fără să fie nevoie să dai follow tuturor oamenilor care sunt la acel eveniment. Mă gândesc că hashtagurile anumitor festivaluri vor fi foarte urmărite, ca să vezi în timp real ce fotografii fac cei care participă la festival.

Leave a Reply