Huawei NOVA 5T – Unboxing și primele impresii

După aproximativ 7 ani de folosire exclusivă a produselor Apple, am decis să-mi cumpăr un smartphone cu Android. Iată Unboxingul și primele impresii pentru Huawei Nova 5T, unul dintre smartphone-urile middle-range ale momentului.

Apropo, Huawei NOVA 5T este unul dintre ultimele smartphone-uri de la Huawei care vine cu aplicații Google. Dacă nu mă înșel, este chiar ultimul smartphone pentru care există un acord între Google și Huawei.

Asta înseamnă că Nova 5T va avea mereu aplicații Google, iar update-urile care vor veni de-acum încolo vor include și aplicații ca Google Maps, GMail și, cel mai important, Google Play Store.

Deși Huawei lucrează mult la a-și face propriul Store de aplicații, cred că trebuie să mai treacă vreo câțiva ani până când vom găsi în el atât de multe aplicații încât să considerăm că nu mai e nevoie de Google Play Store. Dar posesorii de Huawei Nova 5T nu au de ce să-și facă griji din acest punct de vedere, pentru că mereu se vor putea bucura de aplicațiile Google pe smartphone-ul lor.

Apropo, am făcut update la EMUI 10 pentru Huawei Nova 5T. Am scris aici despre asta.

Tags:

Leave a Reply