Ia cineva măsuri în urma filmărilor cu camera ascunsă?

camera ascunsa protvSunt sigur că fiecare dintre voi a văzut cel puţin o dată un reportaj la TV în care se filma cu camera ascunsă o infracţiune. Ultima pe care am văzut-o, dacă-mi amintesc bine, a fost a celor de la PRO TV, care filmau cu camera ascunsă cum nişte dubioşi din Bucureşti îţi puteau face o asigurare falsă pentru maşină, plătind, bineînţeles, mult mai puţin decât ar fi costat o asigurare adevărată.

Sunt curios dacă reportajele astea sunt făcute ca să aibă ei subiecte de dezbătut, sau chiar ia cineva măsuri după ce le vede. Poliţia n-ar trebui să se sesizeze şi să oprească ilegalităţile astea?

Am o vagă impresie cum că nimeni nu ia niciun fel de măsură, tocmai pentru că după reportajele astea făcute cu camera ascunsă, nu mai urmează niciun reportaj care să spună că cei filmaţi fără ştiinţa lor au intrat la zdup.

Lasă un comentariu

6 comentarii

 • CostinC.info 20 Aug 2012, ora 19:58

  Poate în reportajul pe care l-ai urmărit tu nu s-a spus ce s-a întâmplat cu excrocii respectivi, dacă au fost sau nu pedepsiţi. De câte ori am urmărit un astfel de reportaj am văzut că cei de la ProTV au anunţat poliţia sau au chemat-o la faţa locului şi oamenii cu pricina au fost pedepsiţi conform legii. :P

 • Tudor 20 Aug 2012, ora 21:18

  In mod normal politia se sesizeaza din oficiu in astfel de situatii. Din pacate, politia romana nu este in stare sa-si apere proprii angajati care isi fac datoria in cazuri extreme.

  • Florea Cristian 21 Aug 2012, ora 07:48

   Să înţeleg că deşi ar trebui, nu se face mare lucru în urma acestor reportaje.