Ia spune, tu ştii să povesteşti cea mai faină drumeţie?

Pe bună dreptate, ştii? Eu te provoc. Şi nu oricum, nu te pun să-ţi storci creierii degeaba, ci cu un premiu. Da, ai auzit bine, un premiu.

PrinRomania.eu organizează un concurs de magie in care tot ce trebuie să faci este să scrii un articol pe prinromania.eu despre o drumeţie de-a ta (va trebui să adaugi şi poze).

Premiul va fi oferit în funcţie de notele acordate de juriu, care este format din: Vlad Grigorescu, Chinezu, Andreea Pietrosel si Brainiacro.

Vă aşteptăm articolele până pe 10.02.2011.

A, da, era să uit, premiul constă într-o invitaţie de două persoane la premiera „The Mind Reading Show”, vineri, 11 Februarie, ora 21:30, la Club Prometeus (Pţa. Naţiunilor Unite nr. 3-5), Bucureşti.

Vă aştept cu drag!

P.S.: Partea bună pe care probabil n-o văd prea mulţi în urma participării la concurs, este că fiecare articol de pe prinromania.eu va conţine un link dofollow spre blogul celui care l-a scris. În plus textul, va fi promovat cum se cuvine. Deci fie că vei câştiga premiul sau nu, măcar îţi primeşti un link şi nişte vizitatori de la noi :)

Lasă un comentariu

6 comentarii

 • the dreamer 27 Ian 2011, ora 09:43

  …si eu care credeam ca premiul consta intr-o invitatie la blogmeet :))

 • MeetTheSun 5 Feb 2011, ora 15:52

  Articolul trebuie scris acum sau merge si unul mai vechi? Nu de alta, dar eu imi povestesc drumetiile cand sunt inca proaspete :D

  • Florea Cristian 5 Feb 2011, ora 16:00

   merge si unul mai vechi, dar daca se afla deja pe blogul tau, este o problema cu Google (pentru ca il considera continut duplicat si site-ul prinromania.eu pote ajunge sa fie penalizat).

   In conditiile astea ai putea sa rescrii articolul pornind de la cel pe care l-ai scris deja (nu conteaza ca zici acelasi lucru, conteaza ca o zici cu alte cuvinte), sau incearca sa trimiti un mai la prinromania.eu@gmail.com si studiem problema si in functie de spusele juriului. Poate postam pe prinromania.eu numai primul paragraf, cu trimitere la articolul de pe blogul tau, sau vedem cum facem :)

   P.S.: Multumesc pentru interesul acordat!

   • MeetTheSun 6 Feb 2011, ora 12:13

    Am inteles asta cu google si mi se pare just. Acum ramane sa ma apuc de rememorarea celei mai dragi drumetii :)

   • Florea Cristian 6 Feb 2011, ora 17:10

    multumesc pentru implicare :) asteptam nerabdatori articolul.

    apropo, perioada s-a prelungit (nu stiu daca ai vazut pe site). pana pe 17 februarie ai voie sa trimiti articol, ca abia pe 18 este spectacolul (s-a amanat cu o saptamana)