Uite câteva idei faine de cadouri de Crăciun

Duminica trecută am petrecut 3 ore și jumătate făcând primul puzzle 3D de care m-am apucat vreodată. L-am primit de la Ugears, iar rezultatul final arată cam așa:

Uite câteva idei faine de cadouri de Crăciun de la Ugears

Știu că mi-a luat 3 ore și jumătate pentru că m-am uitat în mod special la ceas ca să văd când încep și când termin, dar dacă nu făceam asta, aș fi pariat că într-o oră am terminat, atât de mult mi-a plăcut activitatea.

Puzzle-ul vine într-o cutie relativ mică, iar cele 184 de piese sunt lipite pe 4 table de lemn. Tot în cutie găsești și o carte care explică pas cu pas cum să dezlipești piesele și în ce formă să le combini.

Uite câteva idei faine de cadouri de Crăciun de la Ugears

Partea faină e că pentru a face puzzle-ul nu ai nevoie de lipici sau de materiale speciale. Tot ce-ți trebuie găsești direct în cutie, inclusiv o bucată mică de ceară cu care poți unge roțile puzzle-ului pentru a aluneca mai bine, pentru că e un puzzle mobil, chiar dacă nu se vede în poză. Îl poți vedea aici în acțiune.

Piesele sunt făcute din lemn natural și dau un look & feel cool, dar pe lângă asta, miroase foarte frumos a lemn în casă atunci când lucrezi la proiect, ca atunci când îți cumperi mobilă nouă. 😁

Pe site-ul Ugears găsești peste 60 de modele de puzzle-uri 3D, iar multe dintre ele sunt adevărate opere de artă. Uite câteva exemple:

Așadar, dacă te pregătești să cumperi cadouri de Crăciun vrei să faci un cadou inedit, fie unui prieten, fie unui partener de business, îți recomand să arunci o privire peste site-ul Ugears. Ei sunt prezenți deja în peste 75 de țări, iar asta arată încă o dată cât de buni sunt în ceea ce fac.

Bonus: în perioada 27 – 30 noiembrie 2020 au reduceri de 15% la toate modelele de pe site cu ocazia Black Friday-ului American. Deci dacă te hotărăști repede, poți cumpăra mai ieftin. 😁

În ceea ce privește cunoștințele de care ai nevoie pentru a face un astfel de puzzle, să știi că tot ce ai nevoie e să vrei să te relaxezi. În rest, nu-ți mai trebuie altceva, pentru că indicațiile sunt foarte clare, iar piesele ușor de dezlipit de pe tablă și îmbinat. 👍🏼

Leave a Reply