5 idei de cadouri de la Decathlon pentru cineva drag

Dacă te apuci să cauți idei de cadouri pe net, probabil cele mai multe rezultate vor fi cu căni și tricouri personalizate, șosete haioase sau pahare cu forme ciudate. Dar dacă vrei să-i faci cuiva un cadou care să-i fie util, nu haios, atunci trebuie să sapi foarte bine printre rezultatele Google-ului.

Scopul meu cu acest articol e să-ți amintesc faptul că există și cadouri care pot fi utile și potrivite chiar dacă le găsești pe tot parcursul anului. Și aici mă refer la produsele Decathlon, care reprezintă o sursă foarte bună de cadouri sportive, la prețuri accesibile.

Decathlon a făcut o pagină specială pentru cadouri sportive în site, de unde poți alege dintr-o listă de peste 1700 de produse. Iar ca să-ți fie mai simplu să alegi, am notat mai jos 5 idei de cadouri pe care le consider utile din lista de 1700, împărțite în funcție de preț. 😁

Cadou până în 50 de lei

Pentru această categorie de preț aș alege niște mănuși tactile (19.90 lei), foarte utile pentru cei care butonează telefonul sau smart watch-ul. Nu sunt foarte groase (pentru temperaturi de minus 10 grade sau mai mult), dar sunt perfecte pentru vremea de-acum.

5 idei de cadouri de la Decathlon pentru cineva drag - Cadou până în 50 de lei - Decathlon

Cadou între 50 și 100 de lei

Aș alege un rucsac Quechua (89.90 lei). Pe site-ul Decathlon apare ca fiind rucsac pentru drumeție, dar compartimentarea lui mi se pare perfectă și pentru oraș. Ai spațiu special în care poate fi pus laptopul, plus o mulțime de buzunare pe care le poți umple cu tot felul de accesorii.

Cadou între 100 și 150 de lei

În acest range de preț se pare foarte faină geaca din imaginea de mai jos (119.90 lei), o găsești aici pentru bărbați și aici pentru femei. Încă nu e frig, deci este un cadou foarte potrivit chiar și în decembrie.

Cadou între 150 și 200 de lei

Am păstrat pentru final două recomandări, asta pentru că nu m-am putut hotărî asupra unui singur produs care să se încadreze în acest preț în momentul în care m-am uitat pe site, așa că avem următoarele: geacă drumeție pe zăpadă (169.90 lei) și ghete pentru drumeție pe zăpadă (159.90 lei), atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Bonus

Dacă simți că e cazul pentru un sport nou pentru prietenul căruia vrei să-i faci cadou, printre căutări mi-a atras atenția și ținta cu săgeți de mai jos (189.90 lei).

Așa cum ziceam și la începutul articolului, acestea sunt doar câteva idei selectate de mine, dar pe site-ul Decathlon găsești peste 1700 de produse dintre care poți alege. Accesează pagina de cadouri aici.

Leave a Reply