În sfârşit arătăm şi noi ce avem mai bun

După multitudinea de ştiri şi emisiuni care nu fac nimic altceva decât să ne arate în ce ţară tâmpită şi necivilizată trăim, astăzi, Realitatea TV ne-a dat un exemplu de „aşa da” în legătură cu oamenii pe care noi îi numim români, dar care nu sunt deloc băgaţi în seamă. Au făcut o emisiune cu români de lăudat, chiar în prima zi de Paşte.

Constantin Crăciun este doar unul dintre cei amintiţi în reportaj. Desigur, exemplele pot continua.

Oare de ce un singur post de televiziune face asemenea reportaje? Şi dacă le face, de ce nu sunt promovate cum trebuie? O oră am stat să găsesc întreaga emisiune, iar tot ce-am găsit a fost articolul despre Constantin Crăciun. Restul există, dar sunt îngropate în arhivă.

Lasă un comentariu

7 comentarii

 • Andrei kNox 4 Apr 2010, ora 18:01

  A facut si pro-u’ campanii d-astea, mai mult de 1 decembrie. Da’ nu se vand, lumea tinde sa fie mai mult geloasa decat sa aprecieze..
  .-= Ultimul articol al lui Andrei kNox – Urare de sărbători =-.

 • NoX 4 Apr 2010, ora 18:22

  Parerea mea e ca stirile in general arata doar partile urate, si triste, si alte alea, pentru ca asta se „vinde”. Cum a zis si Andrei inaintea mea, majoritatea tind sa fie gelosi. In cazul unei stiri tragice, primul lucru care probabil trece prin mintea cuiva este „Bine ca n-am fost eu ala.”
  .-= Ultimul articol al lui NoX – A venit primavara, cu bune si cu alte chestii =-.

 • ana 4 Apr 2010, ora 21:35

  Paste fericit!

 • Andrei 5 Apr 2010, ora 09:46

  Cel mai bun exemplu e rating-ul pe care il face tampenia aia de „acces direct”. Iti dai seama ce preferinte sunt… Ahtiatii de bani se vor duce mereu spre ceea ce vrea lumea, nu ceea ce ar trebui.

 • Tzukune 6 Apr 2010, ora 00:48

  Constantin Craciun e un simplu batran care vrea sa faca un azil. Mai e si taran si n-am prea vazut tarani civilizati.

  Nu inteleg ce anume il face roman de dat ca exemplu de „asa da”?

  Nu vad ce e de laudat la omul asta? Ca face un azil?

  Corecteaza-ma. Poate n-am prins eu ideea.
  .-= Ultimul articol al lui Tzukune – Femeile… =-.

  • Florea Cristian 6 Apr 2010, ora 08:45

   @Tzukune, cati oameni s-au trezit bogati peste noapte si au vrut sa-i ajuge pe ceilalti?

   majoritatea isi iau masini, isi construiesc ditamai casele, sau fac tot posibilul pentru o viata mai buna. el nu foloseste niciun leu din acei bani pentru comfortul propriu

   • Tzukune 6 Apr 2010, ora 12:53

    @Florea Cristian, Te corectez. El foloseste acei bani pt confortul propriu. Mosul e destept si stie ca acel azil va fi al lui si ca va ajunge sa stea si el acolo. => confort prpriu. Asa e facut romanul si pana la urma tot omul; toti se lupta pt bani, chiar daca aparentele arata ca si cum ar fi niste oameni inocenti si cu frica de Dumnezeu.
    .-= Ultimul articol al lui Tzukune – O reclamă şi nişte cărţi =-.