Înalt, cu părul creţ şi fără ureche muzicală, ofer meditaţii la cântat

Oare există oameni care să te înveţe cum să nu faci anumite lucruri? Eu aş putea fără prea mult efort să-ţi arăt cum nu trebuie să desenezi, să cânţi, sau, dacă mă gândesc, mai găsesc vreo 10 lucruri pe care nu ştiu să le fac şi care i-ar putea inspira şi motiva pe alţii. Greu nu mi-ar fi, iar rezultatul cred că ar conta foarte mult.

Lăsând gluma la o parte, weekend-ul trecut a fost Blog and Roll, eveniment în care bloggerii au fost în centrul atenţiei pe o scenă de karaoke, în timp ce un juriu (format din Alexandru Negrea, Bobby Voicu, Cristi Manafu, Cristian China Birta, Marius Matache, Roxana Niculae, Sorin Tudor) vota în funcţie de anumite criterii cea mai bună prestaţie.

Eu n-am cântat, că n-am avut curajul să mă fac de râs în faţa unui astfel de juriu, dar am stat pe margine şi i-am încurajat pe cei care m-au convins să fac asta. Nu mă pricep eu prea tare la muzică, dar susţin vocile care sună bine din punctul de vedere al urechilor mele.

Câştigătoare a fost Anca Duma, iar pentru că evenimentul a fost organizat sub egida (cuvântul ăsta l-am învăţat de când am început să scriu despre sport :))) Cat Music, ni s-a spus şi cum stă treaba cu noua aplicaţie de karaoke (iOS şi Android) pe care participanţii se puteau antrena înainte de examenul final.

Eu, de la nivelul unui afon, aş putea să vă învăţ cum să nu cântaţi, dacă doriţi. :))

blog and roll 2012

Poze şi filmuleţe de la eveniment găsiţi aici.

4 Comments

  1. isshmen 14 decembrie 2012
    • Cristian Florea 14 decembrie 2012
  2. Omega Peter 14 decembrie 2012
    • Cristian Florea 14 decembrie 2012

Leave a Reply