Am găsit un joc de browser în care îți folosești telefonul pe post de sabie laser, ca în Star Wars
Îmi plac artiștii care încearcă lucruri noi. Alexandra Ușurelu pleacă în două turnee în paralel
Pe 16 – 17 februarie, la Hanul Gabroveni din București, are loc prima conferință internațională dedicată industriei muzicale din România, intitulată Mastering the Music Business. Evenimentul va intoarce industria muzicală pe toate părțile. Adică o va aborda din toate punctele de vedere. Și o să explic mai jos, ca să vezi de ce zic asta.
- despre online și cum să promovezi artiștii folosind rețelele sociale și blogurile vor vorbi Cristian China-Birta și Cristina Bazvan;
- despre cum se pune la cale o campanie publicitară, cu tot ce include ea, vorbește Bogdan Naumovici;
- despre cunoașterea drepturilor de autor și cum ar trebui acestea apărate vorbesc Frank Hessing (fondator al rețelei internaționale de consultanță în music business MusiConsult. Lucrează cu artiști ca Steve Vai, Sepultura sau companii ca SONY MUSIC și Eagle ROCK Entertainment), Götz Schneider-Rothaar (avocat, membru al comitetului „Avocați specializați în legislație de media și copyright” din cadrul Camerei de Avocați din Frankfurt am Main) și Thorsten Freese (Director general și Director International Distribution la Believe Digital Germany, unul dintre cei mai mari agregatori digitali);
- despre streamingul muzical în România o să vorbească Sergiu Biriș, creatorul Trilulilu și Zonga;
- Denis Florent (strateg de radio și speaker internațional), vorbește despre influența radioului în industria muzicală;
- despre industria muzicală din România va vorbi și Vlad Irimia (poate îl știi pe numele de Tataee de la B.U.G Mafia). Pe Vlad l-am mai auzit în emisiunea Profesioniștii cu Eugenia Vodă și am rămas foarte plăcut surprins de felul în care vorbește. E total alt om față de ce dă impresia să fie prin piesele de la B.U.G Mafia.
- printre speakeri îi mai avem și pe Robert Graur (Manager la djsuperstore.ro, singurul magazin dedicat DJ-ilor din România), Irina Caraivan (fondator al platformei de crowdfunding wearehere.ro, vorbește despre metode alternative de a atrage venituri) și Maria Voican (avocat, vorbește despre venituri pe baza drepturilor colectate de societăți special abilitate în acest sens – UCMR-ADA respectiv CREDIDAM).
Acum, că te-am convins că o să fie un eveniment cu invitați de seamă, să știi că înscrierile se fac aici, iar dacă ești blogger, să știi că avem 3 locuri de blogger acreditat. Se dau aici.