Începe Portret de Familie, locul unde-ţi poţi face poze faine cu familia şi prietenii

De vreo 4 ani, Cristi Şuţu se încăpăţinează să facă „Portret de Familie”, un proiect în care fotografiază oameni într-un cadru aranjat frumos, apoi li se printează pozele şi li se dau ca amintire. Ca să înţelegi mai bine, te invit să vezi pozele de anul trecut.

În fiecare an, cadrul este aranjat diferit. De data aceasta, evenimentul este susţinut de Bitdefender, o să aibă loc la Academia de Biliard (un loc foarte mişto. L-am vizitat chiar după lansare, acum vreun an), iar de decoraţii se ocupă cei de la dealtadata.ro.

Ce trebuie să ştii dacă vrei să participi?

1. Ca să ajungi acolo, e de-ajuns să-ţi iei familia şi prietenii şi mergeţi între 13 și 19 decembrie, în intervalul orar 18.00 – 22.00, la Academia de Biliard, pe Str. Şelari, nr. 14. Povestea Cristi că unii oameni au venit şi cu animăluţe de pluş anii trecuţi, pentru că pentru ei făceau parte din familie. :D

2. Pozele se fac rapid, în 2 – 3 minute, în ordinea sosirii oamenilor (cu prioritate pentru familiile cu copii). O să ţi se ceară o adresă de mail pe care să primeşti pozele în format digital, iar dacă o să ai vreo 30 de minute de răbdare, primeşti şi 3 exemplare printate.

3. Nu costă nimic. Foto Union face asta de drag, ca un cadou.

4. Că tot vorbim de cadouri, o să fie un brad acolo, iar dacă doreşte cineva să lase cadouri sub brad, ele vor fi donate Centrului Micul Prinţ de la Bistriţa (pe care l-am vizitat şi eu în tabăra foto şi în care e o energie foarte faină).

5. Cred că cea mai frumoasă poveste legată de Portret de Familie datează din 2012, când un cuplu a venit şi s-a pozat în prima zi (ea fiind însărcinată în luna a noua) şi a mai venit o dată şi în ultima zi, doar că de data aceasta cu un nou membru în familie.

Atât pentru moment. Diseară e portret de bloggeri. Dacă ajung şi eu, o să mă vezi pe Facebook în curând. :)) Până una-alta, anunţă-i şi pe alţii de Portret de Familie, nu ţine informaţia doar pentru tine.

afisul-Portret-de-Familie-web

8 Comments

 1. irina 12 decembrie 2014
  • Cristian Florea 12 decembrie 2014
   • irina 12 decembrie 2014
   • Cristian Florea 15 decembrie 2014
 2. Anca Balaban 12 decembrie 2014
  • Cristian Florea 12 decembrie 2014
 3. Eugen 12 decembrie 2014
  • Cristian Florea 12 decembrie 2014

Leave a Reply