Incepe promovarea

Da..asa e … inainte sa plec am inceput putin promovarea la blog. Vreau mai multe vizite pentru el.

Sper sa reusesc. Il voi inscrie in directoare web, fie ele si cu link reciproc (dar voi pune link-ul pe o pagina care n-are treaba cu publicul), voi face schimb de link-uri, bannere si multe altele. Voi vedea ce iese.

Vad ca fara promovare am cate 30-40 de vizitatori pe zi. Imi place asta…inseamna ca sunt citit…inseamna ca multi vor sa afle noutati despre mine. Vreau sa depasesc 200 de vizitatori pe zi (in timp)..probabil voi reusi, probabil nu..n-am de unde sti. Tot ce pot sa fac este sa incerc sa-l promovez si sa astept foloasele.

Toate cele bune & Have a nice day!

Lasă un comentariu

Un comentariu

  • Cornel BOCIORT 6 Sep 2008, ora 13:12

    Salut, am ajuns la blogul tau cautand info despre vacante. Am vazut lucruri interesante, pe care as vrea sa le mentionez pe site-ul meu, dedicat in intregime acestui subiect, http://www.AmFostAcolo.ro. In acest moment implementez o sectiune cu numele [provizoriu] „Blog Vacante” in care sa listez bloguri care mi-au atras mie atentia pe acest subiect. Daca consideri util sa apari – gratis, bineinteles – acolo, te rog contacteaza-ma pe adresa de mail cornel [a.t] amfostacolo.ro.