Au început înscrierile la Social Media Summer Camp 2016. Hai și tu!

Când s-a încheiat a 10-a ediție de tabără de social media, am promis că te anunț când vor începe înscrierile pentru ediția cu numărul 11. Îmi place să mă țin de promisiuni, așa că iată-mă: Social Media Summer Camp are loc între 30 iunie și 3 iulie 2016, iar înscrierile au început acum, aici.

Ce se întâmplă acolo? Pe scurt, timp de 4 zile, unii dintre cei mai importanți oameni de comunicare stau într-un loc, învață despre social media, se distrează și, cel mai important, se cunosc. Avem în fiecare an bloggeri și oameni din agenții sau companii care reușesc să pună în cele 4 zile de tabără bazele unor proiecte frumoase. Practic, aici ai ocazia să-i cunoști atât pe cei care gândesc strategiile de comunicare, cât și pe cei care le implementează sau cei care măsoară rezultatele.

Social Media Camp se desfășoară cam așa: în timpul zilei ascultăm intervenția speakerilor invitați, iar seara ne distrăm la party-urile organizate acolo, cântăm la karaoke, jucăm fussball, ne bucurăm de activările organizate de brandurile partenere și aflăm cu se se ocupă fiecare dintre cei prezenți și cum putem face să ne ajutăm să ne iasă proiectele mai bine.

Încă ceva: dintre toți cei care au venit în tabără, n-am auzit pe nimeni să spună că n-ar mai veni sau că nu i-a plăcut. Mai mult, cei nou veniți spun de fiecare dată că așteptările le-au fost întrecute, în special pentru că nu există o ocazie mai bună ca să stai atât de mult timp în preajma experților în domeniu și să-i întrebi ce vrei tu.

Dacă la evenimentele organizate în București sau prin țară fiecare invitat este în grabă sau cu gândul la mailurile la care trebuie să mai răspundă sau întâlnirile la care trebuie să se mai ducă, aici ai întotdeauna ocazia să discuți cu cei invitați, mai ales pentru că îi prinzi și în afara programului de lucru, când pot socializa cât vor ei.

Dacă te-am convins, să știi că găsești aici lista speakerilor (în curs de actualizare), înscrierile se fac aici, iar mai jos poți să vezi o poză cu priveliștea de care o să te bucuri dacă vii.

Social Media Summer Camp

P.S.: Locurile se dau extrem de repede, așa că ar fi bine să te grăbești cu înscrierea, dacă ești hotărât să vii.

Leave a Reply