A început #UrzealaBloggerilor. Cine vrea să fie alături de mine în Casa Stark?

Update: Câștigatorul este:

Treaba stă în felul următor: pentru că la HBO tocmai a început sezonul V din Game of Thrones și pentru că traducerea serialului în română este „Urzeala Tronurilor”, ne-am gândit împreună cu cei de la HBO să construim un concept care să se numească #UrzealaBloggerilor, în care să facem diverse activări cu bloggeri care declară că aparțin familiilor din film. Momentan, suntem în stadiul în care pregătim un recensământ al bloggerilor, adică facem o listă cu cei care vor să se alăture urzelii (vai, cum sună asta :))) și notăm care aparție cui. Ca să te înscrii în #UrzealaBloggerilor, e de-ajuns să scrii pe blogul tău un articol în care să ne spui cărei case vrei să aparții și ce membru ai vrea să fii. Poți numi un membru deja existent în film sau poți inventa tu pe cineva după chipul și asemănarea ta. Mai mult, dacă te înscrii aici, poți câștiga o excursie pentru doi la Amsterdam, cu toate taxele incluse, diurnă pentru blogger, plus intrare la Game of Thrones Exhibition.

Eu am ales să fac parte din Casa Stark, pentru că mi se pare că familia lor e cea mai lovită de soartă (dacă știi filmul, înțelegi despre ce vorbesc) și are nevoie de un membru ca mine care să-i strângă și să-i facă din nou stăpâni peste Winterfell.

Eu m-aș numi Lord Christian Stark și aș fi cel mai priceput arcaș cunoscut vreodată. Mai mult, aș fi un strateg iscusit și aș lupta pentru binele familiei.

E simplu să-ți închipui că joci în Game of Thrones, dar îți trebuie niște curaj ca să scrii despre asta pe blog, motiv pentru care, dacă-mi lași până pe 24 aprilie, ora 23:59, un comentariu la această postare cu link spre articolul tău participant la #UrzealaBloggerilor, o să poți câștiga setul de susținător Game of Thrones de mai jos. Adică o agendă GoT, o brățară și un stick de 4 GB, apoi voi face o tragere la sorți ca să aleg câștigătorul.

kit sustinator urzeala bloggerilor

Nu trebuie neapărat să participi la campania de pe Blogal Initiative ca să te înscrii în #UrzealaBloggerilor, dar ratezi voit șansa de a câștiga o excursie la Amsterdam, să știi. :D

Tags:

14 Comments

 1. Alisa 21 aprilie 2015
  • Cristian Florea 22 aprilie 2015
 2. Mihaela Istrate 22 aprilie 2015
  • Cristian Florea 22 aprilie 2015
 3. Diana 22 aprilie 2015
 4. Andra Istrate 22 aprilie 2015
 5. Adi 22 aprilie 2015
 6. Andrei Raduica 22 aprilie 2015
 7. irina 23 aprilie 2015
 8. maria 1 mai 2015
 9. Adi 18 mai 2015
  • Cristian Florea 18 mai 2015
 10. Adi 18 mai 2015

Leave a Reply