Încerc să-i înţeleg pe toţi, dar uneori mi-e greu

M-am obişnuit şi am înţeles partea aia în care dai ReTweet sau Like, ca să nu mai laşi un comentariu, sau ca să văd că ai trecut pe-aici şi mi-ai citit articolul. Apreciez si acel mic gest, deşi putea să fie sub altă formă, dar din comoditate ai preferat un simplu share (sau n-ai avut ce să adaugi în comentarii, nu-i nicio problemă). Apreciez orice are legătură cu mine, cu tine, cu promovarea şi se duce în mod regulat spre promovare articolelor mele, sau ale altora cu un conţinut excepţional.

Îmi pare rău şi nu pot să te înţeleg în momentele în care văd că dai un RT fără să accesezi link-ul de acolo. E anapoda să primesc un RT pentru un articol pe care l-am şters, dar pe care l-am trimis pe Twitter înainte, iar ReTweet-ul ăla să vină la 5 ore după ce am şters articolul.

Chiar n-ai văzut că link-ul nu duce nicăieri? Decât să dai un ReTweet doar ca să îmi araţi mie că vrei să mă ajuţi, fără ca măcar să te uiţi la ceea ce trimiţi, mai bine încerci alte metode ca să te faci remarcat.

Scuzaţi-mă că sunt rău, dar mi s-a părut penibil să văd că primesc un ReTweet pentru ceva ce nu mai există acolo. E ca şi cum ar fi trimis cineva pe Twitter că pe grimcris.com s-a pornit un blog mişto.

Lasă un comentariu

14 comentarii

 • Rares Cojocaru 11 Mar 2011, ora 19:11

  Asta cred ca era promovare personala a respectivului. Poate a dar rt ca sa iti atraga tie atentia si sa intri pe la el sa vezi care mai e viata lui. Nu stiu…zic si eu.

 • Madalin Blidaru 11 Mar 2011, ora 19:52

  O fi apasat accidental butonul de „retweet” in locul celui de „reply”…

 • PATRICKdan 11 Mar 2011, ora 20:05

  dar de ce ai sters acel articol ?!

  • Florea Cristian 11 Mar 2011, ora 23:40

   pentru ca a fost atat de anapoda scris, incat ti-ai fi dorit ca facebook sa ofere butonul „unlike”

 • infoit 11 Mar 2011, ora 21:37

  La toti ni greu la un momendat!:D, lasa nu iti bate capu nu merita

 • Marius 12 Mar 2011, ora 00:11

  Tu zici ca l-ai sters pt ca era scris anapoda, eu zic ca i-ai dat delete pentru a putea face acest studiu de caz :)

 • rami 12 Mar 2011, ora 07:32

  cn ti-a facut asa cv:P sa nu mai faca:))

 • Tabara 24 Mar 2011, ora 13:25

  De multe ori nu te intelegi nici pe tine ca persoana. Niciodata nu o sa reusim sa intelegem o persoana exact cum trebuie.