Un blogger a făcut primul serviciu online pentru închirieri de ținute bărbătești din România. Și e foarte tare ??

Zilele trecute mi-a trimis Neștian un mail să-mi spună că a luat naștere un proiect la care a lucrat cam tot anul acesta. E vorba despre iTux, primul serviciu online din România pentru închirieri de ținute bărbătești. Practic, dacă trebuie să mergi la un eveniment la care ar fi bine să fii îmbrăcat la patru ace și-ți dai seama că nu-ți mai vine costumul de acasa sau că nu s-ar potrivi la evenimentul respectiv, poți închiria un costum complet de pe itux.ro, cu prețuri începând de la 400 de lei.

Partea interesantă e că ei îți trimit costumul oriunde în țară și că toate produsele din garderoba lor sunt de o calitate foarte bună. Adică chiar o să mergi bine îmbrăcat la eveniment. :D Și ai de unde alege, pentru că au în total peste 500 de produse de închiriat, de la costume complete, la sacouri, cămăști, pantofi și alte accesorii.

Dacă îți place foarte mult un costum, poți să-l și cumperi în final, iar dacă nu știi ce mărime sau ce culoare să închiriezi, poți merge în showroom-ul lor să probezi și să decizi.

Îmi place când prietenii bloggeri se implică în proiecte inovatoare și scriu cu drag de fiecare dată când văd un astfel de proiect, iar iTux mi se pare un serviciu chiar util, pe care sigur am să-l folosesc atunci când voi avea nevoie. Garderoba mea nu conține niciun costum, pentru că urăsc din toată inima hainele de acest gen, dar știu că uneori o să am nevoie de ele și în loc să dau niște mii de lei pe un costum de calitate pe care am să-l port de două ori în viață, mai bine închiriez un costum când voi avea vreun eveniment important și scap ușor.

Apropo, există și un spot fain despre iTux, pe care te invit să-l vezi mai jos. :))

Spot Lansare iTUX – "Arată a cine spui că ești! "

Arată a cine spui că ești! Închiriază costumul croit pe măsura poveștilor tale.
http://bit.ly/Spot-iTUX
#iTUX #rentalifestyle

Posted by iTux on Friday, September 30, 2016

3 Comments

  1. Silviu Pal 5 octombrie 2016
    • Cristian Florea 5 octombrie 2016
      • Alexandru Neştian 5 octombrie 2016

Leave a Reply