Toate opțiunile din Facebook și Instagram Ads într-un singur infografic
Care sunt diferențele dintre iPhone X și iPhone 8
Prin clasa a XI-a am descoperit un pix cu care am știut clar că o să rămân prieten cel puțin până la Bacalaureat. Este vorba despre Frixion, un pix inventat acum vreo 10 ani în Japonia, care în România este importat exclusiv de Dacris și care îți oferă un avantaj enorm: poți șterge ce-ai scris, apoi poți scrie peste. Un lucru pe care nu-l puteam face cu cerneala din stilou, spre exemplu.
Pixul Frixion are o cerneală specială, care dispare atunci când este încălzită (cu radiera din capătul celălalt al pixului, spre exemplu) și care nu te încurcă atunci când vrei să scrii peste. Așa cum am sperat, s-a dovedit un companion bun la examenul de Bacalaureat, pentru că am putut schimba cuvintele care mi se păreau că nu sună chiar bine și am putut reface calculele pe care le notasem greșit.
Cu ocazia aniversării a 10 ani de Frixion, cei de la Dacris au făcut un video inspirațional care aduce în discuție exact tema propusă în titlu: Cum ar fi să avem o superputere și să putem înlocui cuvintele pe care regretăm că le-am spus?
Îmi place ideea clipului tocmai pentru că ne amintește cât de important e să fim atenți la ceea ce spunem și la felul în care spunem lucruri. Într-o lume în care scriem mai mult folosind tehnologia și în care aducem în atenția publicului multe mesaje și experiențe personale, e important de amintit că deși mijloacele tehnologice ne ajută să ștergem foarte ușor cuvintele scrise, ele pot rămâne întipărite în sufletul sau mintea cuiva chiar și după ce le-am modificat.