Acum poți înregistra propria voce în Waze, pe iPhone și Android

Waze e cel mai bun companion pentru un șofer, din punctul meu de vedere. Nu numai că-ți arată cel mai rapid traseu, dar te ajută și să știi exact ora la care vei ajunge la destinație sau care e viteza legală pe porțiunea de drum pe care te deplasezi. Mie mi se pare util și noaptea, când ești la drum lung și vezi din timp ce viraje vei avea de făcut și unde, dar și dacă sunt lucrări pe drum, gropi sau alte lucruri care te-ar putea încurca. Totodată, când ieși din localitate îți amintește să aprinzi farurile.

Acum două zile, Waze a venit cu un update pentru iOS în urma căruia a introdus posibilitatea de a-ți înregistra propria voce care să te însoțească la drum. Această opțiune era posibilă pe smartphone-urile cu Android încă din luna mai, dar pentru iPhone a apărut abia acum.

Dacă vrei să înregistrezi vocea ta în Waze, e de-ajuns să mergi la Setări – Indicații vocale – Înregistrează o nouă voce. Waze îți va arăta niște texte de bază, pe care le folosește în mod normal, iar tu poți citi acele texte sau le poți înlocui cu ce vrei tu. Îți arăt mai jos câteva print screen-uri cu noua opțiune. :D

Iar dacă n-ai descărcat încă aplicația, o găsești aici pentru iOS și aici pentru Android.

Tags:

2 Comments

  1. Silviu Pal 12 iulie 2017
    • Cristian Florea 12 iulie 2017

Leave a Reply