Inscriere in directoare web

O regula foarte importanta pe care trebuie s-o iei in considerare atunci cand te apuci sa faci SEO pentru un site spune ca ai nevoie de o inscriere in directoare foarte bine pusa la punct, pentru ca orice link in plus spre site-ul tau este bun cand vine vorba de rezultatele din motoarele de cautare.

In principiu iti trebuie o lista foarte buna cu directoare web si mult timp liber pentru a te ocupa de asta. Timpul este principala problema a unora, iar de multe ori neglijam inscrierea in directoare tocmai din aceasta cauza. Desi, daca ar fi s-o luam drept, un link one-way, dofollow, face mai mult decat zece link exchange-uri. Dar daca vorbim de 100 de link-uri one-way si dofollow in acelasi timp? Sau de 200? Inmultiti cu 10 si vedeti cate link exchange-uri va trebuie, ca sa inlocuiti toata chestia asta.

Asadar, am inceput o inscriere in directoare pentru site-ul shiny-hair.com folosindu-ma de serviciile oferite de wpsilon.com. As putea spune ca sunt mai mult decat multumit, acum, la sfarsitul inscrierii.

Dupa ce le-am trimis titlul care vreau sa apara in directoare, impreuna cu descrierea si ceva tag-uri, s-au apucat de treaba. Mi-au facut o adresa de mail, pe care au folosit-o special pentru inscriere. La sfarsit, mi-au trimis un raport al muncii pe care au depus-o, dandu-mi acces asupra adresei de mail, plus lista intreaga de directoare pe care au folosit-o.

Personal, sunt foarte multumit de serviciile prestate. Am putut testa, citind inbox-ul casutei respective de e-mail, daca intr-adevar directoarele mi-au acceptat sau nu site-ul. Totul a fost ok.

Bineinteles, nu trebuie sa ma astept la cine stie ce rezultate acum, cand inscrierea de-abia a luat sfarsit, dar peste cateva saptamani, cand Google reuseste sa indexeze totul din nou, sunt sigur ca site-ul meu va fi mult mai bine plasat pe anumite cuvinte cheie.

Folosesc si recomand serviciile celor de la wpsilon.com!

Tags:

10 Comments

 1. Serginho 13 mai 2010
 2. Andrei 13 mai 2010
  • Cristian Florea 13 mai 2010
 3. Marius Moga 13 mai 2010
  • Wpsilon 13 mai 2010
 4. Perfu 13 mai 2010
  • Cristian Florea 14 mai 2010
 5. death metal 14 mai 2010
 6. Eric 15 mai 2010
  • Cristian Florea 15 mai 2010

Leave a Reply