Inscriere in directoare web

O regula foarte importanta pe care trebuie s-o iei in considerare atunci cand te apuci sa faci SEO pentru un site spune ca ai nevoie de o inscriere in directoare foarte bine pusa la punct, pentru ca orice link in plus spre site-ul tau este bun cand vine vorba de rezultatele din motoarele de cautare.

In principiu iti trebuie o lista foarte buna cu directoare web si mult timp liber pentru a te ocupa de asta. Timpul este principala problema a unora, iar de multe ori neglijam inscrierea in directoare tocmai din aceasta cauza. Desi, daca ar fi s-o luam drept, un link one-way, dofollow, face mai mult decat zece link exchange-uri. Dar daca vorbim de 100 de link-uri one-way si dofollow in acelasi timp? Sau de 200? Inmultiti cu 10 si vedeti cate link exchange-uri va trebuie, ca sa inlocuiti toata chestia asta.

Asadar, am inceput o inscriere in directoare pentru site-ul shiny-hair.com folosindu-ma de serviciile oferite de wpsilon.com. As putea spune ca sunt mai mult decat multumit, acum, la sfarsitul inscrierii.

Dupa ce le-am trimis titlul care vreau sa apara in directoare, impreuna cu descrierea si ceva tag-uri, s-au apucat de treaba. Mi-au facut o adresa de mail, pe care au folosit-o special pentru inscriere. La sfarsit, mi-au trimis un raport al muncii pe care au depus-o, dandu-mi acces asupra adresei de mail, plus lista intreaga de directoare pe care au folosit-o.

Personal, sunt foarte multumit de serviciile prestate. Am putut testa, citind inbox-ul casutei respective de e-mail, daca intr-adevar directoarele mi-au acceptat sau nu site-ul. Totul a fost ok.

Bineinteles, nu trebuie sa ma astept la cine stie ce rezultate acum, cand inscrierea de-abia a luat sfarsit, dar peste cateva saptamani, cand Google reuseste sa indexeze totul din nou, sunt sigur ca site-ul meu va fi mult mai bine plasat pe anumite cuvinte cheie.

Folosesc si recomand serviciile celor de la wpsilon.com!

Lasă un comentariu

10 comentarii

 • Serginho 13 Mai 2010, ora 17:35

  Pentru shiny-hair.com zic ca e ok, dar ca sa faci asta pentru un blog personal eu zic ca nu are rost…

 • Andrei 13 Mai 2010, ora 20:26

  Articole pentru populatia cu IQ mai mic, de exemplu eu, n-ai?

  • Florea Cristian 13 Mai 2010, ora 21:12

   am, putin mai in urma. si vor mai fi de-acum in colo

 • Marius Moga 13 Mai 2010, ora 21:21

  Acum vreo 2-3 ani cand aveam un site de sport m-am apucat si am inscris site-urile manual. Mi-a luat vreo 3 zile :)) Dar nu stiu daca pentru un blog personal ar trebui facut acest lucru…

  • Wpsilon 13 Mai 2010, ora 22:45

   @Marius Moga hm, depinde. o înscriere în directoare te poate ajuta la creşterea page rankului (chiar dacă este vorba doar de un blog). Apoi îţi poţi alege câteva cuvinte cheie pe care să optimizezi blogul iar înscrierea în directoare poate deveni şi mai utilă.

 • Perfu 13 Mai 2010, ora 21:51

  Personal eu prefer inscrierea in directoare sa o fac singurel , nu sa apelez la o firma . Prefer sa detin eu controlul si sa fac inscrierea numai in directoare dofollow si cu page rank minim 3 . A patito un amic de al meu ce detine un salon de masaj erotic cu o „firma din asta de seo-isti” care i-au bulit site-ul de tot in google . A mai si platit 300 de euro ….

  • Florea Cristian 14 Mai 2010, ora 07:15

   mie mi-au dat lista cu directoarele web in care mi-au inscris site-ul si-ti pot garanta ca nu mi l-au bagat in directoare aparute ieri, ci in din astea cu ceva vechime si PR. Ei sunt seriosi, cel putin din punctul meu de vedere, prietenul tau nu stiu la ce firma a apelat de i-au stricat toata treaba

 • death metal 14 Mai 2010, ora 09:43

  sunt multe beneficii care vin din inscrierea in directoare dar totusi, personal, n-as apela la nimeni, macar stiu ca inscriu cat pot si cat vreau zilnic in lista de directoare creata de mine.
  si da, merita sa inscrii in directoare un blog, atata timp cat e blog de nisa, nu blog personal. :D

 • Eric 15 Mai 2010, ora 14:27

  Care era lista de directoare folosita de wpsilon ?

  • Florea Cristian 15 Mai 2010, ora 15:02

   mi se pare de bun gust sa n-o fac publica, nu crezi?