Instagram a făcut un ghid care te învață cum să creezi conținut video mai bun

La sfârșitul lunii iunie, Matt Navarra, unul dintre oamenii ancoranți la schimbările pe care le aduce social media (fiind fost Director of Social Media la The Next Web), a publicat pe Facebook-ul său un ghid despre cum să creezi conținut vertical pentru IGTV.

El spune că ghidul e făcut de Instagram. Deși are brandingul lor peste tot, n-am găsit un anunț oficial al celor de la Instagram pe tema asta. Oricum, din punctul meu de vedere, ghidul este unul foarte bun pentru orice creator de conținut, pentru că-ți arată tips & tricks despre cum să creezi conținut video, dar îți recomandă și câteva aplicații care te ajută să editezi acel conținut și să scoți mai mult de la el.

Poți descărca ghidul de aici (dacă nu funcționează acel link, încearcă aici). Mi se pare util pentru orice persoană care vrea să creeze conținut video cu smartphone-ul. Poți folosi recomandările de acolo pentru orice fel de video pe care-l faci cu smartphone-ul pentru social media, fie că urmează să-l urci pe IGTV sau nu. :D

Instagram a făcut un ghid care te învață să creezi conținut video mai bun - Photo by Jacob Morch

Leave a Reply