Instagram Music e disponibil acum și în România

A trecut mai bine de un an de zile de când a anunțat Instagram că introduce posibilitatea de a adăuga muzică în Stories, doar că funcția nu era disponibilă și în țara noastră. Ei bine, de astăzi avem Instagram Music în România.

Tot ce trebuie să faci ca să-l folosești e să actualizezi aplicația de Instagram, apoi să intri să creezi un Story, apeși pe butonul de Stickere din partea de sus și vei vedea un nou buton de Music, ca în fotografia de mai jos.

Instagram Music e disponibil acum și în România

Ulterior va trebui să alegi o piesă dintre cele disponibile și gata, tocmai ai folosit Instagram Music în România.

Mai apare și posibilitatea de a selecta lungimea piesei (între 5 și 15 secunde) sau dacă vrei să apară și versurile în Story. Iar dacă vrei să apară, ai mai multe fonturi dintre care poți alege. Eu am ales Queen – We Are The Champions. 😁

Instagram Music e disponibil acum și în România

Mi se pare o unealtă foarte bună pentru a spori creativitatea când vine vorba de Stories. Să nu uităm că TikTok a crescut în primul rând prin intermediul conținutului video în care tinerii făceau playback pe anumite piese. Instagram, cu ajutorul Instagram Music, nu e departe de asta. :D

Vrei să primești în fiecare săptămână un e-mail cu noutățile din social media? Abonează-te la newsletter dând click aici.

5 Comments

  1. Flatfy 6 septembrie 2019
  2. Tudor flori 23 august 2020
    • Cristian Florea 23 august 2020
  3. raluca 10 ianuarie 2021

Leave a Reply