Am de dat o invitație dublă la meciul Steaua – Trabzonspor în Eurocup. O vrei tu?

Update: Câștigătorul este:

Când eram mai mic, înainte să mă apuc de atletism, am fost pentru vreo 2 – 3 luni la baschet. Am renunțat pentru că antrenoarea la care am nimerit nu prea venea la sală și ori punea pe altcineva să aibă grijă de noi, ori ne trimiteau femeile de serviciu acasă după ce stăteam în vestiar jumătate de oră așteptând. M-am mai întâlnit cu baschetul în liceu, pentru că mă descurcam mai bine cu mingea aia decât cu cea de fotbal. Apoi, după ce am ajuns în București, am mai fost la vreo două – trei meciuri ale echipelor românești și cam asta a fost.

Din când în când mă întreb dacă aș fi făcut baschet profesionist în cazul în care aș fi nimerit un antrenor bun. Poate nu m-aș mai fi lăudat acum cu 5 ani de atletism, ci cu selecția în vreo echipă de baschet bine cotată. Nu-mi pare rău că n-am făcut baschet, pentru că am iubit alergatul foarte mult, dar n-am cum să nu mă întreb ce-ar fi fost dacă aș fi nimerit unde trebuie.

Mi-am amintit de cele spuse mai sus când am primit invitația de a fi în sală la meciul dintre Steaua și Trabzonspor din Eurocup. Pentru cei care nu sunt în temă, Steaua CSM EximBank este singura reprezentantă a României din Eurocup, cea de-a doua competiţie inter-cluburi ca valoare din Europa.

Meciurile pe care le vom juca acasă (la Sala Polivalentă) sunt următoarele:

• 21 octombrie – vs. Trabzonspor
• 28 octombrie – vs. Banvit
• 11 noiembrie – vs. Buducnost
• 18 noiembrie – vs. Unics Kazan
• 9 decembrie – vs. Aris Salonic

Aș vrea să strângem o gașcă cât mai mare pe 21 octombrie, la Sala Polivalentă, așa că pun la bătaie o invitație dublă la meci. Ca s-o câștigi, trebuie să lași până pe 15 octombrie, ora 23:59, un comentariu la această postare în care să-mi spui care-i prima ta amintire cu o minge de baschet. Altfel spus, sunt curios când ai atins pentru prima dată o minge de baschet.

Pe 16 octombrie voi face o tragere la sorți ca să stabilim cine-i câștigătorul, dar dacă nu vrei să aștepți până atunci, poți să-ți cumperi bilete de aici.

SteauaCSMEximBank

P.S: Pentru mai multe șanse, te poți înscrie și la concursul de aici.

11 Comments

 1. Cezar 5 octombrie 2015
 2. utopianangel 5 octombrie 2015
 3. Mihai 5 octombrie 2015
 4. Tatuc Adrian 6 octombrie 2015
 5. bogdan 8 octombrie 2015
 6. Adrian 8 octombrie 2015
 7. BOGEA HOBUSCH SORIN 8 octombrie 2015
 8. Aurelian Florea 15 octombrie 2015
 9. Dan Stefanescu 15 octombrie 2015
 10. Rahela 15 octombrie 2015
 11. Cristi Codreanu 15 octombrie 2015

Leave a Reply