Noul iPad Pro 2020 – ce trebuie să știi despre el

Apple a lansat un nou iPad Pro, modelul 2020, care vine cu o cameră mai bună și un procesor puțin mai bun. Dar atracția principală a noii lansări este o nouă tastatură pentru iPad Pro (care se potrivește atât la modelul din 2020, cât și la cel din 2018) și care transformă iPad-ul într-un laptop în sine.

Mai mult, odată cu lansarea noului iPad, Apple a lansat și un nou MacBook Air. Așa cum se întâmplă de obicei la produsele Apple, ele nu vin cu schimbări la look & feel, ci mai degrabă cu modificări interne. Așa e și cu noul MacBook Air care, dacă ar fi să mă întrebi pe mine, e cel mai bun laptop de office pe care ți-l poți lua în momentul de față.

Dacă nu faci editări video sofisticate, sigur vei putea folosi noul MacBook Air pentru cel puțin vreo 4 ani de-acum încolo. 😁

Te invit să urmărești clipul de mai jos și să-mi spui ce părere ai despre noul iPad Pro 2020, dar și despre noul MacBook Air.

Dacă ți-a plăcut clipul de mai sus și vrei să fii la curent cu toate clipurile pe care le public, te invit să dai subscribe aici.

Leave a Reply