Ai un iPhone 6s care se închide singur? Uite cum poți rezolva problema

Acum câteva săptămâni, mai mulți deținători de iPhone 6s din întreaga lume au început să se plângă că smartphone-urile lor se închid singure când procentul bateriei este pe la 30% – 40%. Apple a investigat problema și și-a dat seama că a făcut o greșeală la o anumită serie de baterii de iPhone 6s (cele confecționate în septembrie – octombrie 2015), așa că a pornit un program de înlocuire gratuită a acelor baterii. Deci dacă ai un iPhone 6s care se închide din senin, uite cum îi poți înlocui gratuit bateria.

1. Intră aici și verifică dacă iPhone-ul tău se află pe lista celor cu probleme. E de-ajuns să introduci Numărul serial al iPhone-ului tău, pe care îl găsești la Configurări – General – Informații – Număr serial. După ce ai introdus acel Număr Serial, vei afla dacă iPhone-ul tău se află pe lista neagră sau nu. De reținut e faptul că, cel puțin pentru moment, niciun service nu-ți va înlocui bateria gratuit dacă telefonul tău nu se află pe acea listă.

2. Dacă se află pe lista despre care vorbeam mai sus, trebuie să găsești un service care să-ți facă înlocuirea. Uite aici o pagină cu ajutorul căreia poți găsi un service autorizat Apple în apropierea locului în care te afli.

3. Dacă ai găsit service-ul, du-te la ei și vezi cât durează schimbarea bateriei. La Noumax, spre exemplu, spun că îți înlocuiesc bateria pe loc dacă au baterii pe stoc și în 7 – 8 zile dacă trebuie să comande altă baterie.

Dacă telefonul tău nu se află pe lista de la punctul 1, dar ai probleme cu el, să știi că Apple pregătește un update de software (care probabil va apărea săptămâna viitoare) care va investiga fiecare smartphone din punctul de vedere al bateriei, să vadă dacă există și iPhone-uri care n-au fost confecționate în septembrie – octombrie 2015, dar care au, totuși, probleme cu bateria. Probabil va fi actualizată și lista de iPhone-uri care au probleme în urma acestui update. Tot în urma acestei actualizări asta ar putea cei de la Apple să-și dea seama și dacă pot rezolva problema cu câteva modificări aduse de softului, nu cu schimbarea totală a bateriei.

Tags:

Leave a Reply