Jucarii pentru copii

Am intrat si eu pe jucariidinlemn.com, un site plin de jucarii pentru copii. Tu te-ai gandit vreodata ca jucariile copiilor tai pot fi confectionate exclusiv din lemn? Daca nu, acum poti testa si varianta asta.

JucariiDinLemn.com este un site cu jucarii pentru copiii dintre 1 si 10 ani. Mai nou sunt si jucarii pentru copiii 10+. De la Lego, puzzle si instrumente muzicale, pana la trenulete, avioane, bratari, cireste, papusi sau casute. Marea majoritate a jucariilor sunt confectionate din lemn, dar veti gasi si din carton reciclat, plus, cauciuc natural, nisip, sau lut.

Pe site gasiti si produse pentru amenajarea camerei copilului cum ar fi rame foto, tablite de scris cu burete si creioane, casete de bijuterii, sau albume foto. De mentionat este fi faptul ca aici veti gasi si produse speciale pentru bebelusi, pe care le pot roade fara nicio problema.

Toate acestea la niste preturi foarte mici. Incepand de la 2 lei (cirese sau acadele din lemn), pana la 2000 de lei (o masinuta de formula 1, cu trei viteze, care poate fi condusa foarte usor de prichindel).

Probabil cea mai mare varietate de jucarii pentru copii din online este pe jucariidinlemn.com. Asta ar trebui sa va faca sa va ganditi de doua ori inainte sa alegeti o jucarie pentru copilul vostru. Multe magazine din oras sigur nu au ceea ce gasiti aici, la un click distanta.

Tags:

3 Comments

  1. Alex Dima 16 septembrie 2010
    • Cristian Florea 16 septembrie 2010
  2. Giraffe 28 iunie 2013

Leave a Reply