Sunt 100 de locuri gratuite pentru bloggeri la fratele mai mic al lui Webstock

Probabil ai văzut în weekend clipul pe care l-am urcat pe Facebook, în care ziceam că am auzit un zvon cum că s-ar mai organiza un Webstock în acest an. Ei bine, nu o să fie chiar Webstock, dar o să fie fratele mai mic (dar în continuă creștere) al celui mai mare eveniment de social media din România.

Acest frate mai mic poartă numele de Future of Media, iar în acest an va avea loc în data de 23 noiembrie, la Ramada Parc Hotel. Future of Media este despre tendințe, despre ce a mers bine în digital din 2017 și care sunt predicțiile pentru 2018. Este, dacă vrei, o ocazie bună de a face o recapitulare a lucrurilor care s-au întâmplat în social media în acest an și de a te pregăti pentru ceea ce urmează.

Eu chiar mă gândeam anul acesta că Webstock a devenit atât de mare încât poate ar merita să se întindă pe două zile. Într-adevăr, altul e conceptul și probabil n-o să se întâmple prea curând acest lucru, dar faptul că se mai organizează încă un eveniment asemănător mă bucură, pentru că e încă o ocazie să mă întâlnesc cu prieteni bloggeri și cunoscuți din social media. :D

Așa cum spuneam și în titlu, la Future of Media sunt rezervate 100 de locuri gratuite pentru bloggerii din România, iar înscrierile se fac pe acest link. Iar dacă vrei să vezi programul, te invit pe această pagină.

See you there! :D

bloggeri la future of media

2 Comments

  1. Ioana Radu 23 octombrie 2017
    • Cristian Florea 24 octombrie 2017

Leave a Reply