Câteva statistici despre aplicația mobilă cu lucruri de făcut în București [infografic]

Acum fix o lună de zile scriam că s-a lansat Bucharest City App, o aplicație mobilă cu lucruri de făcut în București, de la recomandări de restaurante, la locuri pe care le poți vizita sau evenimente la care poți participa. Azi, la fix o lună de când s-a lansat, am primit de la Dragoș (unul dintre cei care au coordonat construcția aplicației) un infografic cu câteva cifre despre ce s-a întâmplat în aceste zile. Mi s-au părut interesante, mai ales dacă te gândești să faci și tu ceva asemănător pentru orașul tău. Sau dacă vrei să știi cât interes există pentru o aplicație de acest gen. Statisticile arată cam așa:

lucruri de făcut în București - bucharest city app

15.128 de utilizatori nu e un număr mic, mai ales când vine vorba de o aplicație legată de un oraș și de 30 de zile de la lansare. Important e că dintre cei 15.000 de oameni care și-au instalat aplicația 60% dintre ei au mai deschis-o cel puțin o dată, ca să vadă ce mai e nou acolo. Deci interes pentru informațiile de-acolo există. :D

Sunt curios cum vor arăta statisticile și peste încă o lună, mai ales cele referitoare la procentul de oameni care au redeschis aplicația. Iar dacă încă n-ai testat-o încă, o găsești aici. Și dacă ai prieteni care vin prin București, nu uita să le povestești despre ea, că sigur îi va ajuta să se descurce mai ușor în capitală și să plece de-aici cu o părere mai bună despre oraș.

Leave a Reply