Dacă vrei să faci un cadou îndrăzneț, îți recomand o lumânare parfumată cu miros de bani

Pentru că de mult nu s-a mai făcut o leapșă pe bloguri, am început noi una, în care spunem ce cadou am face unui coleg de Kooperativă 2.0 dacă ar trebui să alegem doar produse de pe oaches.ro (care-s chiar faine, între noi fie vorba).

A început Cristi, care a spus că i-ar lua lui Vlad niște șosete Batman sau un pansament în formă de șuncă. :)) A urmat Vlad, care a hotărât că lui Make i s-ar potrivi un pistol care aruncă cu bani, dacă tot s-a terminat recent campania lui de crowdfunding. Make a aruncat leapșa în ograda mea, spunând că mi-ar cumpăra un mini-hamac pentru ținut picioarele la birou sau o tabletă de ciocolată Toblerone de doar 4,5 kilograme. :)) Eu le-aș fi vrut pe amândouă, să-mi relaxez picioarele în timp ce mănânc 4 kilograme de ciocolată.

Uitându-mă pe Oacheș și încercând să nu aleg un produs menționat deja de colegi, am hotărât că cel mai bun cadou pentru Malaezu ar fi o lumânare parfumată, care să-l îmbie cu miros de bani. Pentru că (nu-i așa?) cui nu-i place mirosul de bani? În plus, acest miros îmbietor s-ar putea să te determine să ai chef de muncă chiar și în zilele în care simți că nimic nu-ți iese. :))

lumânare parfumată cu miros de bani

Malaezule, ai legătura!

Tags:

One Response

  1. Diana 11 decembrie 2017

Leave a Reply