Lumânări împotriva uitării

lumanari_eroiLuni, 22 decembrie, ora 20:00, la Fântâna de la Universitate, vrem cât mai multe persoane pentru a pune candele în cinstea eroilor ce au murit pentru libertate în 1989.

Iniţiativa nu este a mea şi din păcate nu pot ajunge acolo dar sper ca în urma acestui artcol tot mai multe persoane să fie prezente şi să aducă un omagiu celor care cu adevărat merită.

Evenimentul nu dureaza mai mult de 5 minute şi cred că oricine îşi poate răpi cinci minute într-o zi de luni pentru a face ceva cu adevărat important pentru cei care au murit pentru noi acum 19 ani în Bucureşti.

Mai multe informaţii găsiţi la Bucurenci. De la el am aflat şi eu şi mi se pare corect să strângem cât mai multe persoane acolo.

Sper să veniţi cât mai mulţi şi să arătaţi că vă pasă!

Lasă un comentariu

6 comentarii

 • TheBes7 20 Dec 2008, ora 23:49

  Nu sunt din Bucureşti, dar dacă aş fi avut cum să vin, aş fi venit.

  De la mine poti citi: Hoţii noştri devin din ce in ce mai deştepţi!

 • Pingback: Weekend.. | Blogu' lu' furSeC
 • Sixx 21 Dec 2008, ora 12:35

  mie imi pare rau ca acesti tineri care au murit la revolutie au murit DEGEABA. Ei au crezut in schimbare, dar acea schimbare nu s-a produs. Suntem condusi de aceeasi comunisti imputiti. Deci…pacat de tineretea studentilor care s-au jertfit…rusine conducatorilor tarii pentru ca ei calca pe cadavre!

  De la mine poti citi: Vin SARBATORILE?!

 • Grim_Cris 21 Dec 2008, ora 13:39

  Aici îmi permit să te contrazic. Am scăpat de comunişti dar am dat peste alţii. Dar nu poţi spune că totul e ca înainte. N-ai trăit în vremea aia ca să poţi face diferenţa aşa cum este şi cum merită să fie

 • Agkelos 21 Dec 2008, ora 23:10

  Sixx: e de inteles frustrarea ta, dar vina nu o arunci unde trebuie. Au murit degeaba dar nu pentru ca am fi acum condusi de comunisti ci pentru ca noi, romanii, suntem prea lasi pentru a le urma exemplul. Ei ne-au aratat cum trebuie sa actionam. Daca lucrurile se imput foarte tare, trebuie sa luam atitudine – sa iesim in strada, sa refuzam anumite actiuni etc. Din pacate ne multumim sa dam vina pe altii. Cei care au murit la revolutie ne-au oferit un exemplu de urmat. Noi le-am pus eticheta de martiri fara sa invatam nimic de la ei. In continuare ne comportam ca si cum tara in care traim, si pentru care ei si-au dat viata, ar fi responsabilitatea altora nu a noastra.

  De la mine poti citi: Ce facem cu criza economica?

 • Invo4u 22 Dec 2008, ora 09:51

  Sunt la mare departare, as fi venit din placere si din faptul ca iubesc tara asta si toate cele facute de catre eroii nostri nu cred ca vor disparea niciodata din sufletele noastre