Magazin de calculatoare

Sitax.ro este un magazin de situat în Bucureşti ce comercializează atât calculatoare SH cât şi noi, are promoţii în fiecare săptămână şi nişte preţuri foarte foarte accesibile.

Sunt trei lucruri care fac sitax.ro să fie deosebit în comparaţie cu alte magazine de calculatoare.

– unul ar fi cel de consultanta IT » in cazul in care doresti sa-ti inlocuiesti vreo piesa din PC-ul tau, cei de la Sitax Computers iti pot spune exact ce piesa se potriveste celorlalte componente care-ţi fac PC-ul sa mearga pentru a nu cumpara ceva care nu se imbiba cum trebuie. Acest serviciu este GRATUIT, adica informatiile in legatura cu piesele pe care doriti sa le cumparati le veti primi fara sa platiti nici macar un leu.
– un alt serviciu interesant este cel de diagnosticare a PC-ului » in cazul in care calculatorul tau tocmai s-a stricat iar tu nu stii ce are, te anuntam ca cei de la Sitax au un Service PC foarte bun in care iti desfac tot PC-ul, iti descopera buba si iti spun ce este stricat si ce trebuie inlocuit, PE GRATIS!
– serviciul de buyback » este cel care intereseaza pe toate persoanele cu PC-uri vechi. Sitax Computers este dispus sa-ti plateasca valoarea vechiului si uzatului tau PC sub forma de discount pentru produsele nou achizitionate. Ei te ajuta sa-ti upgradezi PC-ul folosindu-te de piesele vechi.

Lasă un comentariu

6 comentarii

 • Lungu Alin 26 Iun 2009, ora 13:20

  Poate le fac o vizita :D
  .-= Ultimul articol al lui Lungu Alin – Joc preferat =-.

 • Andrei M. 26 Iun 2009, ora 23:04

  Din cate spui tu aici pare a fi un super magazin :)

  • Grim_Cris 27 Iun 2009, ora 00:09

   chiar e :D

 • Alexander 28 Iun 2009, ora 17:32

  Sincer nu are prea multe produse, dar e unul din magazinele care au produse bune si care au si un site fain, spre deosebire de altele mai cu pretentii.
  .-= Ultimul articol al lui Alexander – The sky was burning =-.

 • Videochat 29 Iun 2009, ora 12:28

  Dar nu sunt cam scumpi? :(

  • Grim_Cris 29 Iun 2009, ora 18:24

   nu cred, mie nu mi se par prea scumpi