Mai sunt doar 100 de bilete la concertul byron de la Cluj, aşa că aveam un teaser

În tabăra de fotografie a bloggerilor am fost la repetiţiile celor de la byron alături de Fanfara Militară Bistriţa. Asta pentru că pe 2 decembrie, la Cluj, vor sărbători 8 ani de la înfiinţarea trupei printr-un concert cu totul nou, împreună cu Fanfara de care ziceam mai sus, dar avându-i ca invitaţi şi pe Luiza Zan, pe violonistul Alexander Bălănescu şi corul de elevi Excelsior.

Am ascultat câteva piese cântate de ei împreună cu Fanfara şi mi s-a părut că sună foarte, foarte bine. E un suflu nou, foarte interesant, adus melodiilor lor. Aşa cum ziceam în titlu, mai sunt disponibile 100 de bilete (din peste 900). Cu ocazia asta au lansat un teaser, care arată cam aşa:

Eu pe 2 decembrie o să fiu la concert şi mi-ar plăcea să mă întâlnesc acolo cu cât mai mulţi cunoscuţi. Biletele se cumpără de pe www.biletmaster.ro, www.iabilet.ro, dar şi de la UMAN, Senia şi agenţiile Perfect Tour.

Foto byron_credits Alexandru Trifan

TFB9 este un eveniment powered by Lumia 930, organizat de Foto Union, cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Țiriac Auto, Silva și Kooperativa 2.0.

Tags:

Leave a Reply