Mâine, de la 15:00, trecem de la teorie la practică

Îmi vine să scriu atât de multe despre evenimentul de mâine încât nici nu ştiu cu ce să încep. Este vorba despre despre faptul că mâine, 18 aprilie 2013, de la ora 15:00, se va inaugura prima plăcuţă QR pe un monument din Focşani.

Pentru cei care au deschis conexiunea la internet mai târziu, am să explic iar, pe scurt, despre ce-i vorba.

În iulie 2012 spuneam că mi-aş dori câte un Cod QR pe fiecare monument sau clădire importantă din Focşani. Mi se părea o ocazie bună să-i învăţăm pe locuitorii Focşaniului puţină istorie a oraşului lor şi, în acelaşi timp, să ajutăm la turismul vrâncean.

Ideea a murit pe drum, pentru că a venit BAC-ul, apoi m-am mutat la Bucureşit şi n-am mai apucat să o implementez. Până într-o zi în care Tudor mi-a spus că a preluat ideea, a făcut toate demersurile necesare, iar visul meu e aproape împlinit: o să avem coduri QR pe toate clădirile şi monumentele importante din Vrancea!

Mâine e ziua cea mare, pentru că la ora 15:00, în Piaţa Unirii, va fi plasată prima plăcuţă QR a acestui foarte frumos proiect. Mâine o să arătăm că, dacă vrei, poţi face ca orice idee bună să iasă la suprafaţă.

Tudor cu placuta QR la borna de hotar Focsani

Mulţumesc, Tudor, pentru că ai dus ideea mai departe! Acum sperăm s-o implementeze cât mai mulţi.

P.S.: Mâine am să vă povestesc şi cum a fost lansarea, că nu o pot lăsa aşa.

Tags:

8 Comments

  1. Tudor 17 aprilie 2013
  2. Alexandru Ciocîrlan 17 aprilie 2013
  3. D-Petre 17 aprilie 2013
  4. psi 18 aprilie 2013
  5. Mihai 18 aprilie 2013
    • Cristian Florea 19 aprilie 2013

Leave a Reply