Marius Matache începe un turneu în 11 oraşe. Poate e şi oraşul tău pe listă. :D

Nu ştiu cum s-o spun fără să pară că mă laud. Sau hai c-o zic, ce dacă pare că mă laud? :)) Cu fiecare album pe care Marius Matache îl vinde, mai este câte-o persoană care face rost de o listă de bloguri mişto de citit. Asta pentru că el a ales, atunci când a lansat „Hoinar prin Piaţa Matache”, să treacă pe una dintre coperte adresele bloggerilor care au susţinut lansarea albumului, printre care se numără şi blogul meu, fireşte. :D

Acum Marius începe un nou turneu (aşa, de primăvară), iar în curând s-ar putea să avem şi un nou album (nu neapărat cu bloggeri ataşaţi, but still). Turneul ajunge de data asta în 11 oraşe şi fiind cea mai lungă serie de concerte din cariera lui Make, nu puteam să nu anunţ şi eu isprava. Dacă ajunge şi în oraşul tău, fă-ţi puţin timp liber şi du-te la concert. Vei vedea că te vei întoarce acasă mult mai relaxat şi mai binedispus.

 

Iar pentru că parteneri sunt atât Domeniile Sâmbureşti, cât şi Kooperativa 2.0, bineînţeles că am pregătit cu ocazia turneului şi o campanie dedicată bloggerilor. Te poţi înscrie aici.

Leave a Reply