Platforma care vinde mașini second hand fără bătăi de cap

Zilele trecute am primit un mail de la Ionuț Mareș, un tânăr antreprenor din București care a lansat recent o platformă prin intermediul căreia vine în ajutorul celor care vor să vândă sau să cumpere mașini second hand. Mi-a plăcut foarte mult ideea, așa că am hotărât să povestesc pe blog despre ea.

Platforma se găsește la owt-garage.com, iar sistemul de funcționare e foarte interesant: dacă vrei să vinzi o mașină, le dai un mail, iar ei vor trimite o echipă specializată să verifice dacă funcționează și arată bine, să-i facă poze și să afle despre ea toate detaliile de care ar putea avea nevoie un posibil cumpărător. După ce fac asta, afișează mașina pe site și promovează anunțul.

Iar dacă vrei să cumperi, ai garanția că acele mașini sunt verificate din toate punctele de vedere și că orice zgârietură, cât de mică ar fi ea, este specificată pe pagina mașinii. Uite un exemplu de o mașină ușor zgâriată, ca să înțelegi mai bine despre ce e vorba.

Mai mult: echipa OWT Garage se ocupă de toată hârțogăraia vânzării, cumpărării și înmatriculării mașinii, iar tu, în calitate de cumpărător, vei primi mașina în fața blocului, cu plinul făcut. Iar dacă îți dai seama că nu e ce trebuie, ai la dispoziție 10 zile ca s-o returnezi. Cam cât de tare-i asta?

Mie îmi place proiectul tocmai pentru că oferă sigurață și confort, atât cumpărătorilor, cât și vânzătorilor de mașini. Și chiar nu mai ai stresul că s-ar putea ca mașina pe care o cumperi să mai necesite și alte investiții după. ?

Tags:

4 Comments

  1. Sebastian 13 ianuarie 2017
    • One-Way Ticket Garage 13 ianuarie 2017
  2. Ciprian 15 ianuarie 2017
    • One-Way Ticket Garage 16 ianuarie 2017

Leave a Reply