Hai să vezi un altfel de spectacol muzical: The Masterpiece Experience

The Masterpiece Experience este primul mix de orchestră tradițională și virtuală format din 320 de instrumentiști. Este pentru prima dată când Sala Palatului va găzdui un spectacol de o asemenea anvergură. 45 de instrumentiști vor fi pe scenă, iar restul instrumentelor vor fi generate în timp real cu ajutorul unor echipamente super sofisticate. Se spune că acesta este cel mai inovativ și tehnologic avansat concert de muzică de film de la noi din țară. Am spus „muzică de film” pentru că spectacolul va consta în redarea în timp real ale unor soundtrack-uri de filme, ca Interstellar, Dark Knight sau Batman vs. Superman.

Vor fi sunete live generate cu iPad-ul sau iPhone-ul, un show de lumini spectaculos (12 lasere puse în sală, cu o capacitate totală de 720.000 de lumeni, astfel încât tot publicul să aibă impresia că face parte din show), un ecran LED (de 32 metri pătrați și 2.073.600 pixeli) pe care se va proiecta în anumite momente ce se petrece în mintea artiștilor, o putere a sistemului audio de 72.240 W, 96 GB RAM cu o performanță de 330 Gigaflops (GFlops) și multe, multe altele.

http://www.youtube.com/watch?v=5DK2fMxnQPs

Concertul va avea loc pe data de 27 aprilie, la Sala Palatului din București, iar biletele se pot cumpăra de aici. Dacă ești blogger, poți câștiga aici o invitație dublă. :D

Ce zici? Ne vedem pe 27 aprilie?

Leave a Reply