Meciul Halep – Wozniacki n-a putut fi văzut în întregime în Germania, dar #nuepanicaman

În această săptămână, am observat că Markus Gunthardt, directorul turneului de tenis de la Stuttgart, a aflat că meciul dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki a fost întrerupt în Germania de postul SWR, chiar în setul secund, când scorul era 5 – 5. Germanii au întrerupt transmisiunea pentru că meciul dura deja de ceva timp, iar ei aveau altceva în program. Markus a spus că s-a supărat foarte tare când a aflat incidentul și că ceea ce s-a întâmplat este o rușine.

Într-adevăr, nu-i prea comod, ca spectator, să ți se oprească meciul brusc, pe motiv că există altceva mai important de dat pe post. Am pățit și eu lucrul ăsta, când mă uitam la un meci al naționalei noastre de rugby, iar la pauză meciul a fost întrerupt și a început un meci de fotbal din Divizia B.

A fost foarte frustrant, recunosc, dar spre deosebire de ce s-a întâmplat acum la meciul Simonei, pe vremea aia la KFC nu erau meniurile astea antipanică, cu ajutorul cărora să pot uita de probleme. Așa că mesajul meu pentru Markus e simplu: #nuepanicaman, că spectatorii probabil s-au dus să încerce meniurile KFC în timpul pe care l-au economisit. :))

P.S.: Așa cum ziceam și aici, fac parte din #BrigadaAntipanică de la KFC, iar misiunea mea e să găsesc momentele în care se creează panică în sport și să arăt că nu e chiar atât de gravă situația.

Lasă un comentariu

2 comentarii

  • Carmen 28 Apr 2015, ora 16:33

    Pe cat de bine a evoluat Halep, pe atat de bine a jucat Caroline. Meciul a fost superb de la un capat la altul, mai bun decat finala! Inainte, spre Roland Garros!

  • andreea 1 Mai 2015, ora 11:58

    De ce ti s-a parut superb ? Sincer eu am vazut doar setul decisiv si nu mi s-a parut cine stie ce. Halep parea obosita si nici serviciul nu-i prea mergea. Ma asteptam ca pe zgura sa joace mai bine.