Meciul Halep – Wozniacki n-a putut fi văzut în întregime în Germania, dar #nuepanicaman

În această săptămână, am observat că Markus Gunthardt, directorul turneului de tenis de la Stuttgart, a aflat că meciul dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki a fost întrerupt în Germania de postul SWR, chiar în setul secund, când scorul era 5 – 5. Germanii au întrerupt transmisiunea pentru că meciul dura deja de ceva timp, iar ei aveau altceva în program. Markus a spus că s-a supărat foarte tare când a aflat incidentul și că ceea ce s-a întâmplat este o rușine.

Într-adevăr, nu-i prea comod, ca spectator, să ți se oprească meciul brusc, pe motiv că există altceva mai important de dat pe post. Am pățit și eu lucrul ăsta, când mă uitam la un meci al naționalei noastre de rugby, iar la pauză meciul a fost întrerupt și a început un meci de fotbal din Divizia B.

A fost foarte frustrant, recunosc, dar spre deosebire de ce s-a întâmplat acum la meciul Simonei, pe vremea aia la KFC nu erau meniurile astea antipanică, cu ajutorul cărora să pot uita de probleme. Așa că mesajul meu pentru Markus e simplu: #nuepanicaman, că spectatorii probabil s-au dus să încerce meniurile KFC în timpul pe care l-au economisit. :))

P.S.: Așa cum ziceam și aici, fac parte din #BrigadaAntipanică de la KFC, iar misiunea mea e să găsesc momentele în care se creează panică în sport și să arăt că nu e chiar atât de gravă situația.

2 Comments

  1. Carmen 28 aprilie 2015
  2. andreea 1 mai 2015

Leave a Reply