Hai să vezi primul vlog caritabil din România
Sondaj: Tu ce așteptări ai de la un smartphone?
Îmi place să scriu despre ce fac brandurile. Mi se pare că dacă ești pasionat de comunicare găsești întotdeauna ceva de învățat din campaniile și activările pe care le fac anumite companii. Astăzi vreau să vorbim puțin despre MedLife, care a lansat recent o campanie intitulată „Tehnologia de mâine”, în care comunică faptul că medicina de astăzi depinde foarte mult de cât evoluează tehnologia și de cât de repede reușim să o aducem în țară și să ne folosim de ea.
MedLife investește continuu în cele mai noi tehnologii, iar lucrurile care altădată ni se păreau imposibil de atins, acum se rezolvă și datorită tehnologiei. Pentru că diferența dintre un doctor și un supradoctor, așa cum îl numesc cei de la MedLife în noua lor campanie, o face tehnologia. Acel „supra” este dat de posibilitatea de a însănătoși oamenii fără să existe limitări impuse de echipamente sau de tehnologie.
Campania „Tehnologia de mâine” are și un clip inspirațional, pe care te invit să-l urmărești mai jos. Dar înainte de a vedea clipul îți voi prezenta 4 cazuri de boli rare pe care tehnologia prezentă la MedLife a reușit să le vindece.
- cazul unui copil care s-a născut cu tromboză de venă ombilicală. Conform studiilor existente, este primul caz de acest fel înregistrat în România, în care copilul se naște viu și reușește să supraviețuiască datorită unui management medical corespunzător, și al 22-lea la nivel mondial, penultimul nou-născut care a supraviețuit acestei afecțiuni fiind raportat în Japonia.
- cazul unui copil de un an și o lună care s-a născut cu o malformație la nivel cerebral, fiind diagnosticat cu fistulă pială de tip paragalenic. A fost pentru prima dată în România când o echipă medicală localizează și îndepărtează o astfel de fistulă la un copil cu o vârstă atât de fragedă, fiind totodată al șaptelea caz raportat la nivel mondial.
- o intervenție chirurgicală pe cale laparoscopică de extirpare a glandei suprarenale transformată chistic, la un pacient în vârstă de 34 ani, care prezenta un grad de obezitate severă. Intervenția a fost o premieră pentru sistemul medical MedLife
- interventie de indepartare a unei tumori cerebrale unui pacient de 60 de ani. Pacientul a fost diagnosticat cu meningiom cerebral atipic recidivat, localizat fronto-parietal, pe partea stanga. Inainte de a fi preluat de medicii centrului NeuroLife, pacientul a suferit trei interventii chirurgicale de indepartare a tumorii, insa in ciuda operatiilor, a tratamentelor de tip radioterapie si a controalelor periodice, aceasta recidiva mereu in alte zone ale creierului.
https://www.youtube.com/watch?v=UHQJPSKXskI