Microsoft organizează o nouă serie de cursuri online gratuite

În ultimele 10 luni, peste 3.500 de participanți au încheiat cel puțin un curs gratuit de formare organizat de Microsoft. Este, din punctul meu de vedere, una dintre cele mai simple metode de a descoperi dacă ți-ar plăcea să lucrezi într-un domeniu nou din sfera IT-ului sau de a-ți aprofunda cunoștințele gratuit, cu informații venite direct de la sursă.

Microsoft Virtual Training Days adună într-un singur loc o serie de materiale video de instruire concepute pentru a ajuta profesioniștii IT și dezvoltatorii de aplicații să aprofundeze domenii precum Inteligență Artificială, Machine Learning, Azure Cloud Data Services, Securitate Cibernetică sau Cloud-Native Apps și să se pregătească pentru examenele de certificare în tehnologii Microsoft.

Apropo, o parte dintre cursuri îți permit să obții și certificare gratuită, iar acesta e un motiv în plus pentru care cred că e un moment bun să profiți de Microsoft Virtual Training Days.

⚠️ Accesează lista întreagă de cursuri gratuite dând click aici.

Microsoft organizează o nouă serie de cursuri online gratuite 1 | Cristian Florea

Mie mi se pare foarte atractiv cursul de Azure Fundamentals, pentru că e un domeniu în continuă dezvoltare și, dacă te pasionează domeniul, cred că e bine să prinzi acest tren cât mai devreme. În plus, este unul dintre cursurile pentru care poți obține certificare gratuită, iar asta te va ajuta enorm dacă dorești să lucrezi în domeniu.

Te poți înscrie la cursul de Azure Fundamentals dând click aici sau poți intra pe lista întreagă de cursuri ca să-ți notezi de acum în calendar zilele în care se vor desfășura trainingurile potrivite ție.

Microsoft organizează o nouă serie de cursuri online gratuite 3 | Cristian Florea

Leave a Reply