Mile chiar merită acest articol

Spuneam cândva că urăsc anunţurile umanitare şi că n-am încredere în ele. Tot eu eram cel care spunea că n-o să scrie niciodată despre astfel de lucruri pe blog.

Azi fac o excepţie. Mă simt oarecum dator faţă de jurnalistul care mi-a spus că vrea să fie om de zăpadă, ca mai apoi să ne provoace pe toţi să fim oameni. Mă simt dator faţă de omul care şi-a scos la licitaţie casca de război pentru a-i salva viaţa lui Daniel Răduţă. Trebuie să facem ceva, Mile Cărpenişan o merită din plin.

Ştiu, mulţi dintre voi nu-l cunoaşteţi, dar citindu-i blogul veţi afla ce om fain este.

Vă invit la donat … sânge, nu bani. Mile are nevoie deocamdată doar de sânge. Deşi este la spitalul din Timişoara, puteţi dona din aproape orice oraş, nu vă faceţi griji.

Acum, s-o luăm pe cea dreapta: ştiu că majoritatea cititorilor mei sunt minori. Ştiu, de asemenea, că nu puteţi dona sânge. Dar tot eu sunt şi cel care ştie că părinţii voştri o pot face. Vă rog (eu, toată blogosfera şi toată twittosfera), trimiteţi-vă părinţii la acest articol, iar dacă le este silă să citească, sau n-au chef, povestiţi-le voi. Staţi pe capul lor până îi faceţi să doneze sânge, că n-au nimic de pierdut.

Mai multe informaţii găsiţi aici. Vă rog, aveţi răbdarea de a citi tot ce scrie acolo.

Lasă un comentariu

5 comentarii

 • Andrei 20 Mar 2010, ora 21:14

  „că prinţii voştri”
  cred ca era vorba de parinti, nu Ludovici.

 • Doina Varga 22 Mar 2010, ora 19:16

  Din pacate, Mile Carpenisan a murit. :(
  .-= Ultimul articol al lui Doina Varga – M-am calificat in etapa a doua la Roblogfest =-.

  • Grim_Cris 22 Mar 2010, ora 19:19

   da, voiam sa scriu azi un articol despre asta, dar n-am vrut sa fac lucrurile mai rele decat sunt. probabil multi si-ar fi amintit de el din tot online-ul, nu voiam sa pun paie pe foc.

   • EstNordEst 23 Mar 2010, ora 09:31

    @Grim_Cris, Sa-i fie tarana usoara… Blogul lui este supra-solicitat acum… dar o sa intru mai tarziu. Nu stiam de existenta site-ului… dar pe el il stiu din interventiile televizate din cele mai „fierbinti” zone din lume…

    Pacat… ce pot sa zic altceva ?
    .-= Ultimul articol al lui EstNordEst – Melodia de luni =-.