Ajută și tu o școală să primească mingi de handbal. Uite cum poți face asta

Handbalul este unul dintre sporturile la care România excelează. Chiar la începutul acestei luni am obținut trei medalii importante: aur pentru băieți la Campionatul Mondial Universitar de la Malaga și argint pentru fete la aceeași competiție, plus o medalie de bronz pentru naționala de fete sub 20 de ani la Campionatul Mondial U20. Unde mai pui că handbalista Cristina Neagu a fost desemnată cea mai bună jucătoare a anului 2015?

Faptul că avem rezultate la handbal îi determină totodată și pe copii să-și dorească să-l practice, iar primul loc în care copiii pot lua contactul cu acest sport este pe terenurile școlilor în care învață. Pentru că școlile de la noi din țară nu sunt destul de bine dotate când vine vorba de articole sportive, Federația Română de Handbal, în colaborare cu Henkel Beauty Care România, a lansat programul #MingiÎnȘcoli, construit în ideea de a dona cât mai multe mingi de handbal în școlile din România. Ideea programului îmi place tare mult, pentru că și eu am învățat într-una dintre școlile care nu erau dotate corespunzător și știu cum e să-ți dorești să faci mai multe lucruri la orele de sport și să n-ai cu ce.

Ce poți face ca să ajuți o școală să primească mingi de handbal?

Ai două posibilități. Important e că nu se exclud una pe cealaltă:

1. Dacă știi o școală care are nevoie de susținerea campaniei, poți s-o înscrii aici. Dacă nu ești atât de apropiat de acea școală ca să poți formula o motivație, dă acest mesaj cuiva care poate face asta. Ajutorul depinde, în primul rând, de cei care sunt dispuși să facă primul pas în acest sens.

2. Cumpără produse din gama Fa (cu excepţia săpunului solid), Schauma, essence Ultime, Gliss și Taft, iar pentru fiecare produs cumpărat, Henkel Beauty Care România donează 50 de bani pentru a cumpăra mingi în școlile înscrise în campanie. Practic, poți contribui la această campanie fără să faci nimic în plus, ci doar cumpărând produse pe care oricum le-ai fi cumpărat.

Acum ajută-mă să dau acest articol mai departe, ca să ajungă la cât mai multă lume. Poate printre prietenii tăi de pe Facebook se găsește cineva care știe o școală care are nevoie de de ajutor și e păcat să nu afle de campanie la timp.

mingi de handbal in scoli

Leave a Reply