Momentul meu de glorie de la Social Media Summit Cluj

Azi, la Cluj, a fost Social Media Summit şi pentru că tot eram acolo cu trofeul Champions League, am zis că-i o ocazie bună să mai cunosc nişte oameni, să mai socializez puţin şi să mai învăţ câte ceva.

Înainte să-şi înceapă Anca Nuţă (Head of Identity & Communication
UniCredit Tiriac Bank) discursul, Marius îmi zice: vezi că trebuie să facem o mişcare la un moment dat, în timpul prezentării ţinute de Anca. O să-ţi explic eu.

Iar Anca a început. A vorbit puţin despre comunicarea pe care o face Unicredit în Social Media, despre faptul că au făcut timp de un an de zile pregătiri pentru a se lansa pe Facebook (voiau să ofere suport pe Facebook 24/7 şi nu-i aşa uşor), apoi a început să spună despre proiectele pe care le au, iar mai apoi a apărut în prezentare slide-ul acesta:

Scuzaţi-mă că se vede aşa prost, dar îmi tremura mâna de emoţii.

Scuzaţi-mă că se vede aşa prost, dar îmi tremura mâna de emoţii.

Pe scurt, Anca povestea despre UEFA Champions League Trophy Tour şi spunea că eu şi Make suntem bloggeri oficiali ai turului în România. Atunci probabil mulţi s-au întrebat cine naiba sunt ăia doi de pe ecran, întrebare retezată imediat de începerea imnului UEFA Champions League. Atunci eu şi Make am intrat şi-am mers până în faţa scenei cărând stativul trofeului, care arăta ca o cutie. Chiar Anca a întrebat, aşa, la derută „oare ce cară băieţii în cutia aia?”.

După ce am ajuns în faţă, a intrat şi domnul Miodrag Belodedici (Ambasadorul Oficial al UEFA Champions League Trophy Tour 2013 în România), ţinând Cupa în mână (numai cei care au câştigat trofeul au voie să-l atingă, deci dacă nu era dânsul, era destul de incomod).

Apoi toţi invitaţii de la SMS Cluj s-au ridicat în picioare şi au început să facă poze. Tot atunci a picat şi reţeaua wireless. Mi-a plăcut că au venit câteva persoane la sfârşit să-mi strângă mâna şi să mă felicite pentru că am onoarea să fiu implicat în turneul ăsta. E un sentiment pe care nu ştiu cum să-l explic, mai ales că eu habar n-aveam că Anca are de gând să zică ceva de mine în prezentare.

Şi ăsta a fost momentul meu de glorie de la Social Media Summit Cluj 2013. Vă invit să citiţi şi articolul scris de Zicu. Este descrierea momentului din punctul de vedere al marketingului pe care şi l-a făcut Unicredit cu ocazia asta.

Dacă vreţi să vedeţi ce s-a mai vorbit la Social Media Summit Cluj, nu trebuie decât să daţi un click aici. Am scris atât eu, cât şi ceilalţi invitaţi care au fost cele mai importante momente din discursurile din timpul evenimentului.

Later edit: Am făcut un slideshow cu tweet-urile scrise de mine.

8 Comments

  1. corina (@corin_a) 1 octombrie 2013
  2. Tudor 2 octombrie 2013
  3. Gabriel Ursan 3 octombrie 2013

Leave a Reply