Încă 6 români calificați la Rio 2016. Naționala de voluntari are nevoie de ajutorul nostru

Am citit la Răzvan despre #GașcaLuiCoubertin, naționala de voluntari calificată la Jocurile Olimpice de la Rio din acest an și m-am gândit să dau vestea mai departe. Ideea e în felul următor: cei 6 români care formează #GașcaLuiCoubertin s-au înscris ca voluntari la Jocurile Olimpice alături de alte peste 240.000 de oameni din toată lumea. În final, organizatorii au ales să cheme acolo în jur de 40.000 de persoane, dintre care 6 sunt românii noștri.

Problema cea mai mare, în momentul de față, e că nu există fonduri pentru transportul și cazarea lor până acolo. De mâncare, uniformă și transport prin oraș se ocupă organizatorii Jocurilor Olimpice, dar până acolo trebuie să zboare cu bani din buzunarele proprii.

Cum nu e așa ușor să te scotocești în buzunare și să găsești bani ca să ajungi până la Rio și să te și cazezi acolo, naționala  de voluntari a început o campanie de crowdfunding pe indiegogo, despre care poți citi mai multe aici. Dacă vrei să ajuți la împlinierea unui vis, acum e momentul. Fiecare donație e importantă, chiar și cea de 1 dolar, care pentru unii dintre noi nu înseamnă mare lucru.

naționala de voluntari rio 2016

Leave a Reply