Ne-am încărcat foarte mult aseară. De energie, zic.

concert taxi sala palatului

Cu ceea ce vedeţi în titlu încheia Dan Teodorescu concertul Taxi de aseară de la Sala Palatului. Bine, după chestia asta a urmat şi cel de-al treilea bis, că publicul a fost mult prea încântat de prestaţia trupei ca să lase concertul să se termine în doar 3 ore.

Într-adevăr, a fost un concert care ne-a obosit şi ne-a relaxat în egală măsură. Ne-a încărcat de energie pentru câteva luni bune. S-a cântat, s-a plâns şi s-a dansat într-o sală mai plină decât mă aşteptam. Cei de la Taxi au ştiut să facă show, dar au şi avut cu ce.

Am apreciat faptul că publicul, mai educat decât de obicei, şi-a petrecut majoritatea timpului uitându-se pe scenă şi ascultând, nu filmând de pe un telefon, în speranţa că se va înţelege ceva după. Au fost, într-adevăr, vreo 3 telefoane ridicate din când în când, dar asta e o nimica toată dacă ne raportăm la numărul de oameni din sală.

Trilogia celor două cuvinte a fost, aşa cum era de aşteptat, cea mai energică parte a concertului. Toată lumea o aştepta. Cu toate astea, au fost incredibil de multe reacţii din partea publicului şi la piese mai vechi, de prin 1999. Asta înseamnă că lumea n-a auzit de Taxi doar prin intermediul celor trei piese difuzate peste tot în ultimul timp. Apropo, nu mi-a venit să cred că au trecut 2 ani de la „Cele două cuvinte”. Se pare că timpul nu aşteaptă să ne dezmeticim absolut deloc.

Am rămas mai mult decât impresionat de concertul de-aseară, iar dacă veţi avea vreodată ocazia să vedeţi Trupa Taxi într-un concert ca cel de la Sala Palatului, să n-o rataţi!

Tags:

8 Comments

 1. Sergiu Nicola 4 octombrie 2012
  • Cristian Florea 4 octombrie 2012
 2. Ana- 4 octombrie 2012
  • Cristian Florea 4 octombrie 2012
 3. Julia 4 octombrie 2012
  • Cristian Florea 4 octombrie 2012
 4. Omega Peter 4 octombrie 2012
  • Cristian Florea 4 octombrie 2012

Leave a Reply