Ne-am încărcat foarte mult aseară. De energie, zic.

concert taxi sala palatului

Cu ceea ce vedeţi în titlu încheia Dan Teodorescu concertul Taxi de aseară de la Sala Palatului. Bine, după chestia asta a urmat şi cel de-al treilea bis, că publicul a fost mult prea încântat de prestaţia trupei ca să lase concertul să se termine în doar 3 ore.

Într-adevăr, a fost un concert care ne-a obosit şi ne-a relaxat în egală măsură. Ne-a încărcat de energie pentru câteva luni bune. S-a cântat, s-a plâns şi s-a dansat într-o sală mai plină decât mă aşteptam. Cei de la Taxi au ştiut să facă show, dar au şi avut cu ce.

Am apreciat faptul că publicul, mai educat decât de obicei, şi-a petrecut majoritatea timpului uitându-se pe scenă şi ascultând, nu filmând de pe un telefon, în speranţa că se va înţelege ceva după. Au fost, într-adevăr, vreo 3 telefoane ridicate din când în când, dar asta e o nimica toată dacă ne raportăm la numărul de oameni din sală.

Trilogia celor două cuvinte a fost, aşa cum era de aşteptat, cea mai energică parte a concertului. Toată lumea o aştepta. Cu toate astea, au fost incredibil de multe reacţii din partea publicului şi la piese mai vechi, de prin 1999. Asta înseamnă că lumea n-a auzit de Taxi doar prin intermediul celor trei piese difuzate peste tot în ultimul timp. Apropo, nu mi-a venit să cred că au trecut 2 ani de la „Cele două cuvinte”. Se pare că timpul nu aşteaptă să ne dezmeticim absolut deloc.

Am rămas mai mult decât impresionat de concertul de-aseară, iar dacă veţi avea vreodată ocazia să vedeţi Trupa Taxi într-un concert ca cel de la Sala Palatului, să n-o rataţi!

Lasă un comentariu

8 comentarii

 • Sergiu Nicola 4 Oct 2012, ora 13:33

  Când am citit că au trecut doi ani de la piesa ” cele două cuvinte” , nu mi-a venit a crede. Ce repede trece timpul… extrem de repede.

  • Cristian Florea 4 Oct 2012, ora 22:17

   Da, fix aceeaşi reacţie am avut-o şi eu când a zis Dan Teodorescu că s-au scurs 2 ani de atunci.

 • Ana- 4 Oct 2012, ora 16:24

  nu intelegeam ce e cu stampila de taxi, cred ca e interesant un concert de-al lor , nu?

  • Cristian Florea 4 Oct 2012, ora 22:18

   Interesant e puţin spus. „Minunat” ar fi cuvântul potrivit. :D

 • Julia 4 Oct 2012, ora 16:57

  90.00 de pe bilet reprezinta pretul unui bilet ?
  Daca da ? Ai cumparat biletele sau le-ai castigat la vreun concurs ?

  • Cristian Florea 4 Oct 2012, ora 22:19

   Da, 90.00 reprezintă preţul şi au meritat toţi banii.

 • Omega Peter 4 Oct 2012, ora 18:57

  Sunt foarte buni tipii. Si chiar daca ies destul de raurt cu cate o piesa, aia una face cat 7 dinastea iesite asa ca pe banda. Chiar le au….au ceva aparte fata de restul

  • Cristian Florea 4 Oct 2012, ora 22:20

   Da, au un stil care prinde incredibil de bine.