Cum vezi News Feed-ul unei pagini de Facebook la care ești admin

Săptămâna trecută, Facebook a făcut o modificare destul de importantă pentru unii utilizatori: a oprit funcția aia care te lăsa să te loghezi cu paginile la care ești admin. Practic, până săptămâna trecută, dacă alegeai o pagină de la săgeata din partea dreaptă-sus, puteai vedea un News Feed personalizat, cu informațiile publicate de paginile la care te-ai abonat. O să las și un print screen care explică mai bine despre ce fel de login vorbesc:

login pe Facebook cu pagina

Eu n-am folosit niciodată funcția aia, dar zilele trecute am fost întrebat de mai multe persoane ce ar putea face ca să vadă news feed-ul paginilor la care sunt admini, în condițiile în care nu se mai pot loga din colțul din dreapta ca și cum ar fi acea pagină.

N-am știut să răspund, dar azi am descoperit din greșeală un buton nou care rezolvă problema. Dacă ești admin pe o pagină, găsești în partea stângă un buton pe care scrie „See Pages Feed”, ca în poza de mai jos:

news feed-ul unei pagini pe Facebook

Lasă un comentariu

2 comentarii

  • Danarozmarin 6 Apr 2016, ora 20:16

    Să vezi când încerci să mai dai și like, in calitate de admin, la pagini noi, cât de drăguț și „intuitiv” e! :D
    În caz că e cineva curios: te duci frumos acolo unde tocmai ne-ai arătat tu, și ai un buton verde în dreapta: „Like Other Pages”. Dai click pe el, îți apare o căsuță de căutare pagină, o găsești și dai Save. Bleah! Dar trecem noi și peste asta! :))

    • Cristian Florea 8 Apr 2016, ora 12:45

      Mersi de completări! :D