Cât de des ar fi ok să primești notificări de la aplicația #casastiti?

Vestea zilei e că începând de-acum vei putea primi notificări pe mobil de la aplicația #casastiti. Dacă n-ai instalat-o încă, o găsești aici pentru iOS și aici pentru Android. Iar dacă nu știi ce e #casastiti, te invit pe această pagină. :D

Cu ajutorul celor de la Lotuss am adăugat în aplicație și posibilitatea de a trimite notificări push către utilizatori. Asta înseamnă că atunci când vreau să înștiințez utilizatorii de ceva, le pot trimite o notficare în acest sens. Dacă vrei să primești notificări, te rog să verifici dacă e activată această funcție. Poți face acest lucru deschizând aplicația, apăsând pe butonul de meniu din stânga-sus, apoi pe Setări – Vreau să primesc notificări.

Cum nu am experiență în trimiterea de notificări push și cum știu că mă pot baza pe comunitatea strânsă în jurul blogului de fiecare dată când am de luat o astfel de decizie, te rog să-mi spui cam cât de des crezi că e ok să primești notificări de tip push de la aplicația #casastiti, completând chestionarul de mai jos.

Mulțumesc!

2 Comments

  1. eBogdan 26 iulie 2017
    • Cristian Florea 26 iulie 2017

Leave a Reply