Cât de des ar fi ok să primești notificări de la aplicația #casastiti?

Vestea zilei e că începând de-acum vei putea primi notificări pe mobil de la aplicația #casastiti. Dacă n-ai instalat-o încă, îți las mai jos link-uri de download. Iar dacă nu știi ce e #casastiti, te invit pe această pagină. :D

casastiti
casastiti
Developer: Lotusss
Price: Free
casastiti
casastiti
Developer: Lotusss
Price: Free

Cu ajutorul celor de la Lotuss am adăugat în aplicație și posibilitatea de a trimite notificări push către utilizatori. Asta înseamnă că atunci când vreau să înștiințez utilizatorii de ceva, le pot trimite o notficare în acest sens. Dacă vrei să primești notificări, te rog să verifici dacă e activată această funcție. Poți face acest lucru deschizând aplicația, apăsând pe butonul de meniu din stânga-sus, apoi pe Setări – Vreau să primesc notificări.

Cum nu am experiență în trimiterea de notificări push și cum știu că mă pot baza pe comunitatea strânsă în jurul blogului de fiecare dată când am de luat o astfel de decizie, te rog să-mi spui cam cât de des crezi că e ok să primești notificări de tip push de la aplicația #casastiti, completând chestionarul de mai jos.

Mulțumesc!

    1. eBogdan miercuri, 26 iulie 2017, 12:57
      • Cristian Florea miercuri, 26 iulie 2017, 14:54

    Adaugă un comentariu