Noua generație de Logan, Sandero și Sandero Stepway arată chiar bine

Nu obișnuiesc să scriu pe blog despre domeniul auto. Nu aș putea spune că sunt foate pasionat de asta, dar îmi place să urmăresc (de cele mai multe ori din umbră) ce modele noi se lansează pentru mărcile auto importante, pentru simplul fapt că-mi place să fiu informat.

Ei bine, ieri Dacia a anunțat noua generație de Logan, Sandero și Sandero Stepway și deși n-am condus (încă) nicio mașină Dacia, fotografiile lansate ieri m-au făcut să-mi doresc să aflu mai multe detalii despre noile modele, pentru că mi se pare că, cel puțin la nivel vizual, le-a ieșit foarte bine de data asta. Adică noile modele arată excelent, din punctul meu de vedere.

Cam așa:

Da, putem spune că au împrumutat elemente de design de la alte branduri, dar asta se întâmplă de când lumea în toată industria auto.

Uitându-mă strict la nivel de design, îmi place ce văd. Și mă bucur că au renunțat la farurile alea din spate cu 4 ochiuri. Alea mi se păreau hidoase. 😬

Dacă vrei să afli detalii despre noua generație de Logan, Sandero și Sandero Stepway, să știi că cei de la Dacia au anunțat că pe 29 septembrie vor spune mai multe. Până atunci, poți citi câteva informații chiar pe site-ul Dacia.

Leave a Reply