Sun Plaza aniversează 100 de milioane de clienți. Uite ce ți-a pregătit cu această ocazie
O metodă eficientă de a te pregăti pentru renovări: un catalog cu 15.000 de produse
Eu sunt heavy-user de Gmail. Absolut toate mailurile pe care le scriu de pe laptop pleacă din interfața de Gmail, iar toate mailurile pe care le primesc ajung tot acolo, fie că-mi scrii pe adresa blogului sau pe adresa de Google Mail. M-am obișnuit cu el și mi se pare o opțiune bună în comparație tool-urile externe de trimitere de mailuri.
Acum vreo două săptămâni, Google anunța că în viitorul apropiat va apărea un nou design pentru Gmail, iar ieri dimineață au dat mai multe detalii despre asta. Mai mult, oferă acum fiecărui utilizator opțiunea de a-și activa noul design. Dacă vrei să faci asta, apasă pe roata de setări din partea dreaptă-sus, apoi pe „Încearcă noul Gmail”, ca în fotografia de mai jos.
Ce îmbunătățiri aduce noul design Gmail?
În primul rând, totul e mai aerisit și arată mai bine. I-au dat acest aer de 2018 de care chiar avea nevoie.
Apoi au adăugat câteva opțiuni noi, cum ar fi acele „hover buttons”, care apar când treci cu mausul peste un mail, ca în fotografia de mai jos. Tot mai jos o să vezi încă o opțiune nouă, aceea de a primi remindere pentru anumite mailuri. Practic, dacă nu ai timp să te ocupi de un mail acum și vrei să-ți fie scos în față peste o săptămână, noul Gmail poate face asta.
Alt lucru util ar fi sidebar-ul, care îți permite să ai acces rapid la calendarul de întâlniri sau la o listă de task-uri ori notițe. Mai mult, poți adăuga și anumite aplicații externe în acel sidebar, cum ar fi aplicațiile care se leagă la diverse CRM-uri (Wrike, Trello, Asana etc.).
N-are rost s-o mai lungesc mai mult. Cel mai bine ar fi să-ți activezi tu noul Gmail direct în contul tău, iar dacă nu-ți place, să știi că poți reveni la varianta veche fără niciun fel de problemă, apăsând pe aceeași rotiță din colțul din dreapta-sus.
Mai mult, Google promite mult mai multe opțiuni noi față de cele prezentate de mine și poți citi despre ele aici, cu mențiunea că unele nu sunt încă implementate, dar urmează. :D