5 site-uri care te țin la curent cu schimbările și noutățile din social media

Eu sunt unul dintre aceia care își preia informațiile din Feedly. Am strâns acolo peste 150 de site-uri care se actualizează frecvent și-mi oferă informații din mai multe domenii care mă interesează.

Pentru cei care nu știu, Feedly este o platformă în care poți introduce site-urile și blogurile pe care vrei să le urmărești, iar atunci când pe unul dintre acele site-uri apare un articol nou, poți vedea în Feedly o notificare în acest sens.

Dacă ești pasionat de anumite domenii și vrei să fii la curent cu lucrurile noi din domeniile respective, e mai ușor să salvezi în Feedly toate site-urile care au autoritate în acele domenii și să vezi într-o listă toate actualizările lor, în loc să intri pe fiecare site în parte și să vezi ce-a mai scris fiecare în ultima vreme.

Astăzi vreau să-ți arăt 5 site-uri pe care le urmăresc pentru că mă țin la curent cu noutățile din social media. Sper să-ți fie utile și ție. :D

Să începem:

1. Social Media Examiner – foarte buni când vine vorba de tutoriale. Dacă vei căuta lucruri pe sistem de „How To”, la ei vei găsi explicațiile potrivite.

2. Social Media Today – nu prea ratează nicio noutate din social media. Dacă se schimbă ceva la vreo rețea socială, de la ei vei afla.

3. Facebook Newsroom – aici găsești anunțurile oficiale făcute de Facebook în legătură cu lucrurile pe care le lansează și schimbările tehnice pe care le fac.

4. Business Insider Advertising – nu vorbesc doar despre social media, ci despre noutățile din advertising la modul general. Îmi place pentru că din când în când fac articole cu titlul „What you need to know in advertising today”, ca un fel de round-up al noutăților din domeniu.

5. TechCrunch Social – ajung la informații pe care le anunță exclusiv, așa că ai șansa de a fi printre primii care le află. :D

Tu din ce surse îți iei noutățile din social media?

6 Comments

  1. Marin 21 august 2018
    • Cristian Florea 21 august 2018
  2. Adina 21 august 2018
    • Cristian Florea 21 august 2018
  3. Adrian Chirca 22 august 2018
    • Cristian Florea 22 august 2018

Leave a Reply