Numai până mâine mai putem vota cele două proiecte românești la Electrolux Design Lab

Despre Electrolux Design Lab am mai scris anul trecut, când românca noastră, Sorina Rasteanu, a participat cu o invenție inedită: o farfurie care schimbă gustul mâncării după cum vrei tu. Mai mult, Sorina a ajuns până în finală cu proiectul.

În acest an se reia competiția, iar România participă cu două proiecte:

1. Choose and Try – un laborator culinar propus de Pavel Rădulescu (în vârstă de 19 ani, din București). Dispozitivul lui îți dă voie să testezi o rețetă sau o combinație de ingrediente cu ajutorul printării unei mostre 3D. Detalii găsești aici.

2. YoYoAir – un purificator de aer alimentat cu energie solară, propus de Adelina Ionela Tripon (în vârstă de 22 de ani, din Timișoara). YoYoAir poate fi folosit ca pe o jucărie YoYo ca să se încarce, dar și poate fi și un purificator de aer, fiind capabil să identifice zonele cu mirosuri neplăcute și să le elimine. Detalii sunt aici.

Acum sunt înscrise 100+ de proiecte. Dintre ele, 35 vor trece în etapa a doua. Va fi iar perioadă o de votare, iar în a treia etapă se vor califica primele 5 cele mai votate proiecte + un proiect ales de juriu. În finală, proiectul ales de juriu ca fiind cel mai bun va primi 10.000 de euro, al doilea proiect va primi 6000 de euro, iar proiectul cu cele mai multe voturi va fi premiat cu 2000 de euro.

Hai să-i ajutăm pe ai noștri să ajungă în etapa următoare. Poți vota dând click pe link-urile de mai sus (până pe 29 mai, ora 22:00). Mie mi s-a părut mai ușor să intru aici și să dau click pe View All Concepts, apoi să selectez țara România.

electrolux design lab 2015
P.S.: După ce votezi și confirmi votul, o să-ți apară o fereastră în care ești întrebat de ce crezi tu că proiectul pe care l-ai votat merită să câștige. Toți cei care răspund acelei întrebări intră într-o cursă pentru unul dintre premiile astea: un set complet de ustensile pentru bucătărie Electrolux, un aspirator Ergorapido sau un mixer vertical Electrolux.

Leave a Reply